Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Бебешки Спални Комплекти

Сравнение на продукт (0)

Бебешки спален комплект  - Слончета

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - СЛОНЧЕТА Весел Детски спален комплект с игриви и весели  слончета. Нежен и приятен на допир спалното бельо за кошара ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън!  Спалният комплект е подходящ и за момиченца и момченца. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в с..

Бебешки Спален Комплект - Бухалче с балон

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - БУХАЛЧЕ С БАЛОН Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от фин бял памук с щампа на плика и възглавницата на бухалче с балон в цвят мента  и разноцветни кръгове. Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Детско спално бельо за кошара  с бухалче с балон   ще зарадва вашето дете и ще..

Бебешки Спален Комплект - Кит във ваната

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - КИТ ВЪВ ВАНАТА Весел Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от фин бял памук с щампа на плика и възглавницата на син кит, който се къпе във вана  в компанията на пиленца и зайче. Подходящ е за интериора на  детска стая за момчета! Детско спално бельо за кошара  с кит в банята  ще зарадва вашето дете и ще му донесе с..

Бебешки Спален Комплект - Мече

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - МЕЧЕ Весел Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от фин бял памук със светло синьо райе с щампа на плика и възглавницата на синьо мече. Подходящ е за интериора на  детска стая за момчета! Детско спално бельо за кошара  с кит в банята  ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Комплекта се изработва с тъмно син..

Бебешки Спален Комплект - най-добри приятели

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ Весел Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от фин памук с щампа на плика и възглавницата на зайчета на полянка, които апетитно закусват.  Подходящ е за интериора на  детска стая  за момичета! Детско спално бельо за кошара  със зайчета  ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Комплект..

Бебешки Спален Комплект - Пчелички

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - ПЧЕЛИЧКИ Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от бял фин памук, изпъстрен с весели, усмихнати пчелички . Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Детско спално бельо за кошара  с бухалчета  ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - пла..

Бебешки Спален Комплект от бархет - БЯЛ

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

 Бебешки спален комплект от бархет в бял цвят Спалният комплект е изработен от Бархет - плат, съставен от 100% памук. Бархетът е плат с фина и мека на допир материя, със свиваемост до 5% и същевременно с голяма здравина. Спалното бельо изработено от бархет е изключително меко и подходящо за студените зимни вечери.  Комплекта за кошара включва Чаршаф - 110 / 160-1 бр. Плик - 100 ..

Бебешки Спален Комплект от бархет - Сладки сънища в синьо

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

 Бебешки спален комплект от бархет сладки сънища  Детски спален комплект за кошара е изработен в десен от бял фин бархет - 100 % памук, изпъстрен с мечета в летящи балони, заобиколени със звездички, облачета и лунички в син цвят! Подходящ е за интериора на  детска стая на вашето малко момченце ! Детско спално бельо за кошара  с котета - морячета ще зарадва вашето дете и щ..

Бебешки спален комплект  - Сърнички

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - СЪРНИЧКИ Красив Детски спален комплект с игриви и весели  сърнички. Нежен и приятен на допир спалното бельо за кошара ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън!   Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина,..

Показва 1 до 9 от 24 (3 страници)

Бебешки Спални комплекти от Ранфорс 

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс Бебешки спални комплекти са с  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и бебешки десени на спални комплекти от Ранфорс

Новите колекции на бебешки спални комплекти от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да подарите  радост  и комфорт на вашето бебе.

Богат избор от бебешки  десени спално бельо от Ранфорс от производител.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Бебешки   Спални комплекти от Ранфорс – десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Бебешки Спални комплекти от Ранфорс от Производител