Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Бебешки Спални Комплекти

Сравнение на продукт (0)

Бебешки Спален Комплект от бархет - БЯЛ

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

 Бебешки спален комплект от бархет в бял цвят Спалният комплект е изработен от Бархет - плат, съставен от 100% памук. Бархетът е плат с фина и мека на допир материя, със свиваемост до 5% и същевременно с голяма здравина. Спалното бельо изработено от бархет е изключително меко и подходящо за студените зимни вечери.  Комплекта за кошара включва Чаршаф - 110 / 160-1 бр. Плик - 100 ..

Бебешки Спален Комплект от бархет - Коте моряче

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

 Бебешки спален комплект от бархет с котета морячета Детски спален комплект за кошара е изработен в десен от бял фин бархет - 100 % памук, изпъстрен с котета като морячета в лодки заобиколени от рибки и октоподчета! Подходящ е за интериора на  детска стая на вашето малко момченце или момиченце! Детско спално бельо за кошара  с котета - морячета ще зарадва вашето дете и ще му д..

Бебешки Спален Комплект от бархет - Сладки сънища

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

 Бебешки спален комплект от бархет сладки сънища  Детски спален комплект за кошара е изработен в десен от бял фин бархет - 100 % памук, изпъстрен с мечета в летящи балони, заобиколени със звездички, облачета и лунички в тюркоезн цвят! Подходящ е за интериора на  детска стая на вашето малко момченце или момиченце! Детско спално бельо за кошара  с котета - морячета ще зарад..

Бебешки спален комплект  - Сърнички

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - СЪРНИЧКИ Красив Детски спален комплект с игриви и весели  сърнички. Нежен и приятен на допир спалното бельо за кошара ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън!   Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина,..

Бебешки Спален Комплект - Еднорог

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - ЕДНОРОГ Нежен детски десен с еднорози. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Детско спално бельо с еднорози ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стан..

Бебешки Спален Комплект - Еднорог 2

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ -  ЕДНОРОГ  В РОЗОВО Нежен детски десен с еднорози в розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Детско спално бельо за кошара  с еднорози  в розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс -..

Бебешки Спален Комплект - Желание 2

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ – ЖЕЛАНИЕ 2 Нежен  спален комплект за вашата малка принцеса.  Перлено бял фон,  изпъстрен с блещукащи звездички  ще  зарадват вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава..

Бебешки Спален Комплект - Малки цветни динозаври

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - Малки цветни динозавърчета Детски спален комплект за кошара е изработен в десет от бял фин памук, изпъстрен с разноцветни,малки динозавърчета. Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Детско спално бельо за кошара  с динозавърчета ще зарадва вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен о..

Бебешки Спален Комплект - Мечета в Розово

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

 БЕБЕШКИ СПАЛЕН  КОМПЛЕКТ - МЕЧЕТА В РОЗОВО  Нежен детски десен с мечета в розово.   Детско спално бельо с мечета в розово ще зарадва вашето дете и ще  му донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота ..

Показва 1 до 9 от 19 (3 страници)

Бебешки Спални комплекти от Ранфорс 

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс Бебешки спални комплекти са с  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и бебешки десени на спални комплекти от Ранфорс

Новите колекции на бебешки спални комплекти от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да подарите  радост  и комфорт на вашето бебе.

Богат избор от бебешки  десени спално бельо от Ранфорс от производител.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Бебешки   Спални комплекти от Ранфорс – десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Бебешки Спални комплекти от Ранфорс от Производител