Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски продукти

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца и пролетни цветя

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролет..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца с жълт кант пепит

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца с жълт кант пепит. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца с жъ..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско настроение в тревата

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденско зайче и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски дес..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско настроение на двора

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски зайчета и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски д..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско яйце и зайче момиченце

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденско зайче момиченце  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски де..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско яйце и зайче момченце

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденско зайче момченце Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и щ..

Великденска покривка за кръгла маса - Великденски яйца с жълт кант пепит ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА КРЪГЛА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ яйца с жълт кант пепит Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса  с десен изпъстрен с разноцве..

Великденска покривка за кръгла маса - Великденско настроение ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА КРЪГЛА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКО НАСТРОЕНИЕ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса – Великденско настроение  e с десен..

ВЕЛИКДЕНСКА САЛФЕТКА - великденски яйца и пролетни цветя

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на масата си великденска салфетка  и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролетни цветя. Декоративната салфетка ..

Показва 1 до 9 от 32 (4 страници)

Великденски покривки, тишлайфери, карета и декоративни калъфки

Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса, тишлайфер или каре или декорирате дивана с декоративни възглавнички с великденски калъфки.

Предлагаме богат избор на великденски покривки за маса, тишлайфери, карета за маса и декоративни великденски калъфки.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  великденски покривки за маса, тишлайфери или карета декоративни великденски калъфки  с великденски яйца, цветя, лалета, кокошки и петли, и Великденски заек, с когото Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките

Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.