Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски продукти

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски зайчета  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА &n..

Великденска калъфка за възглавница с дигитален печат - Великденски заек

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Зайчета и пеперуди Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Декоративна калъфка за възглавница с Великденски заек е изр..

Великденска калъфка за възглавница с дигитален печат - великденски зайчета и пеперуди

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Зайчета и пеперуди Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски зайчета, пролетни цветя и пеперуди. Декоративна калъфка за възглавница Великденски зайч..

Великденска калъфка за възглавница с дигитален печат - великденски яйца

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца. Декоративна калъфка за възглавница Великденски яйца  е изработена от плат с диги..

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца и лалета   е изработена от  ..

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца с панделки и цветя

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца с панделки и цветя Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденски тишлайфер за маса – великденски яйца с панделки и цветя е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с шарени великденски яйца и пролетни цветя. Препоръчително е&nb..

Великденско Каре за Маса с  бродерия - Пъстри великденски яйца

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия с пъстри великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – пъстри великденски яйца е израб..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и оранжеви маргаритки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия С великденски яйца и венец от нежни оранжеви маргаритки Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденското каре за маса е изработено от  б..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и пиленца

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски яйца и пиленца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е с бежов кант изпъстрен с бродерия в нежни цветове на..

Показва 1 до 9 от 15 (2 страници)

Великденски покривки, тишлайфери, карета и декоративни калъфки

Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса, тишлайфер или каре или декорирате дивана с декоративни възглавнички с великденски калъфки.

Предлагаме богат избор на великденски покривки за маса, тишлайфери, карета за маса и декоративни великденски калъфки.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  великденски покривки за маса, тишлайфери или карета декоративни великденски калъфки  с великденски яйца, цветя, лалета, кокошки и петли, и Великденски заек, с когото Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките

Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.