Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца, Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   е изработена от&nbs..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски яйца и лалета Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца и лалета. Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  И ЛАЛЕТ..

Великденска Покривка за маса  - Зайци

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покливка за маса - Зайци Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса - зайци  от Калогера Бургас с  Дигитален печат зайци. Размер 100/135 - 15.00лв&nbs..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца е изработена от  плат с дигитален печат. Покр..

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца и лалета   е изработена от  ..

ВЕЛИКДЕНСКИ ТИШЛАЙФЕР ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - Великденски зейчета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с вел..

Великденски Тишлайфер за Маса - Великденски Яйца

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - Великдески яйца  Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер  за маса. Великденски тишлайфер за ма..

ВЕЛИКДЕНСКИ ТИШЛАЙФЕР ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер  за маса. Великденски тишлайфер з..

Великденско Каре за маса - Великденски Яйца

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

Великденско Каре за маса - Великденски Яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – великденски яйца е изработено от  плат с дигитален печат. Препоръчител..

Показва 1 до 9 от 12 (2 страници)

Великденски покривки, тишлайфери, карета и декоративни калъфки

Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса, тишлайфер или каре или декорирате дивана с декоративни възглавнички с великденски калъфки.

Предлагаме богат избор на великденски покривки за маса, тишлайфери, карета за маса и декоративни великденски калъфки.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  великденски покривки за маса, тишлайфери или карета декоративни великденски калъфки  с великденски яйца, цветя, лалета, кокошки и петли, и Великденски заек, с когото Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките

Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.