Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Протектори за Матрак

Сравнение на продукт (0)

Протектор за матрак - непромокаем

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

 Протектор за матрак   За да удължите живота на вашия матрак е нужна една малка инвестиция, която ще ви се отплати в дългосрочен план.   Покритието на всеки протектор е изработено от мек памучен материал за да бъде комфортен и удобен при употреба. В долната си част имат гумирана, водонепропусклива, непромокаема подложка. Изключително лесни за поставяне те поддържат високо ниво на ..

Протектор за матрак - тип калъф

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Протектор за матрак тип калъф За да удължите живота на вашия матрак е нужна една малка инвестиция, която ще ви се отплати в дългосрочен план.    Покритието на всеки протектор е изработено от мек памучен материал за да бъде комфортен и удобен при употреба. В долната си част имат гумирана, водонепропусклива, непромокаема подложка. Изключително лесни за поставяне те поддържат високо н..

Калъфка за Възглавница от Протекторен плат

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бяла калъфка за възглавница от протекторен плат, с цип на късата страна. Предпазва от зацапване. Калъфката е подходяща за възглавница с размер 50/70 Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)