Домашен елек от микрофибър

Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Елеците са изработени от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Елеците са изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. 

Предлагат се в размери М (ш. 52см, д.66 см),  L(ш. 56 см, д.70 см),  XL (ш. 60см, д.74 см). Възможно е да бъдат изработени и с размери на клиента!

Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.

Сравнение на продукт (0)

Домашен елек от микрофибър - зелен

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

“Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Елеците са изработени от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Елеците са изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ е и за мъже и за жени. Предлагат се в размери М (ш. 52см, д.66 см),  L(ш. 56 см, д.70 см)..

Домашен елек от микрофибър - кафяв

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

 “Калогогера" произведе специално за Вас, меки, топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Елеците са изработени от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Елеците са изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ е и за мъже и за жени. Предлагат се в размери М (ш. 52см, д.66 см),  L(ш. 5..

Домашен елек от микрофибър - сив

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

"Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Елеците са изработени от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Елеците са изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ и за мъже и за жени. Предлагат се в размери М (ш. 52см, д.66 см),       L(ш. 56 см, д.70 с..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)