Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Домашни елеци

Сравнение на продукт (0)

Домашен елек от микрофибър - кафяв

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Домашен елек от микрофибър - кафяв   “Калогогера" произведе специално за Вас, меки, топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Домашен елек от микрофибър е  изработен от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Домашен елек от микрофибър - кафяв е  изработен с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт...

Домашен елек от микрофибър - сив

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Домашен елек от микрофибър - Сив "Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Домашен елек от микрофибър - сив е изработен от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Домашен елек от микрофибър - сив  е изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ и за мъже и за жени. Пр..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Домашен елек от микрофибър /полар

Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Елеците са изработени от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Елеците са изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. 

Избор на цветове и размери на домашни елеци от микрофибър или полар

Предлагат се в размери М (ш. 52см, д.66 см),  L(ш. 56 см, д.70 см),  XL (ш. 60см, д.74 см). Възможно е да бъдат изработени и с размери на клиента!

 Домашен елек от микрофибър, полар  от производител