Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Калъфки

Калъфки

 Калъфки за възглавници

„Калогера“ Ви предлага възможност да промените интериора на вашата спалня с едноцветни и цветни калъфки за възглавница.  Калъфките за възглавница са изработени от 100 % памук – Ранфорс, който носи мекота и комфортен сън.    Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с едноцветни или  цветни в различни десени, които ще подчертаят вашия уникален стил.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни, цветни и декоративни калъфки за възглавници. Направете дома си по-уютен с продуктите на „Калогера”!

Калъфки за възглавници от производител!

Сравнение на продукт (0)

Калъфка Анабел

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка с нежни цветя в сиво и пепел от рози Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка ..

Калъфка Бохемия

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в бордо с бледо розови цветя Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от произ..

Калъфка Грейс

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в пастелно жълто и сиво с орнаменти Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка Грейс 2

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация . Калъфката е изработена в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.    Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, ст..

Калъфка Грид

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница  в класически червени, черни и сиви цветове Калъфка за възглавница в модерен десен от преливащи се тонове в хоризонтални райета. Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание н..

Калъфка за възглавница - Fresh

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница с кръгове в зелено, сиво и бяло Калъфка за възглавница от памук FRESH. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които..

Калъфка за възглавница - Summer

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница с оранжеви и лилави цветя Калъфка за възглавница от памук Summer. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще п..

Калъфка за възглавница - Битови мотиви

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница от памук Битови мотиви Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчертаят вашия уникален стил. Калъфката е в ра..

Калъфка за възглавница - Захира

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Цветна Калъфка за възглавница Захира Цветна калъфка за възглавница в топли и пастелни тонове на оранжево и сиво. Изработена е  от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчертаят вашия уникал..

Показва 1 до 9 от 49 (6 страници)