Калъфки

Сравнение на продукт (0)

Калъфка за Възглавница Айфел

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Айфел. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Венус

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Венус. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Грид

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Грид. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Деним

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Деним. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Клок

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Клок. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Лайм

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Лайм. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Лиани

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Приказни калъфки в стандартен размер от комплект Лиани. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Десена е невероятно красив украсен с екзотични цветя в енергични нюанси. Превъзходна, арамотна флорална селекция. Нов свеж акцент в спалнята или стаята за гости. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. С..

Калъфка за Възглавница Лилана

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Лилана. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница Примавера

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Примавера. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект. Предлагат се в размер 50/70см.Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, СПИДИ, ЛЕО или друга куриерска компания. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Показва 1 до 9 от 28 (4 страници)