Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Калъфки

Калъфки

Сравнение на продукт (0)

Калъфка Анабел

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка с нежни цветя в сиво и пепел от рози Изработена е  от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка Грейс

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка в пастелно жълто и сиво с орнаменти Калъфката е   изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка Грейс 2

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница в пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация . Калъфката е изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща..

Калъфка за възглавница - Summer

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница с оранжеви и лилави цветя Калъфка за възглавница от памук Summer. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще п..

Калъфка за Възглавница - Венус

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница в стил Рококо Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Венус. Калъфката е в нежно бежов цвят с  красиви екрю орнаменти. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект.  Предлагат се в размер 50/70см. и 70/70 см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента..

Калъфка за Възглавница - Деним

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка в тъмно синьо и червено  Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Деним. Изработени от Ранфорс 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект.  Предлагат се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка за възглавница от..

Калъфка за възглавница - Кафе 2

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница - Бежова с орнаменти Калъфка за възглавница от памук Кафе 2. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчер..

Калъфка за възглавница - Кресида

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница в сиво с жълти цветя Калъфка за възглавница от памук Кресида. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подче..

Калъфка за възглавница - Кресида 2

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница - Жълта на точки Калъфка за възглавница от памук Кресида 2. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчерт..

Показва 1 до 9 от 37 (5 страници)

 Калъфки за възглавници

„Калогера“ Ви предлага възможност да промените интериора на вашата спалня с едноцветни и цветни калъфки за възглавница.  Калъфките за възглавница са изработени от 100 % памук – Ранфорс, който носи мекота и комфортен сън.    Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с едноцветни или  цветни в различни десени, които ще подчертаят вашия уникален стил.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни, цветни и декоративни калъфки за възглавници. Направете дома си по-уютен с продуктите на „Калогера”!

Калъфки за възглавници от производител!