Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски Калъфки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско настроение на двора

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски зайчета и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски д..

Великденска калъфка - Дамира

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с пъстри яйца и кашпи с пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  боядисани шарени великденски яйца..

Великденска калъфка - Зайчета

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с зайчета и великденски яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  зайчета и боядисани шарени великденски яйца..

Великденска калъфка - Кошничка с великденски яйца

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с кошничка с пъстри яйца и пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен кошничка с  боядисани шарени ве..

Великденска калъфка - Цветен великден

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Цветен Великден Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  изпъстрин боядисани шарени великденски яйца, разноцвет..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца и пролетни цветя

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролет..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца с жълт кант пепит

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца с жълт кант пепит. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца с жъ..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско настроение в тревата

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденско зайче и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски дес..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско яйце и зайче момиченце

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденско зайче момиченце  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски де..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)