Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Калъфки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца, Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   е изработена от&nbs..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски яйца и лалета Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца и лалета. Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  И ЛАЛЕТ..

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Ван Гог е нарисувал толкова много слънчогледи, колкото никой друг художник в историята на изобразителното изкуство. Според някои изкуствоведи, причината е в това, че слънч..

Декоративна калъфка - букет от полски цветя

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Букет от нежни полски цветя Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Полските цветя символизират искрени чувства на любов и преданост.   Букетът от полски цветя със своята ярка палитра, подобно на мъдрата природа, носи положите..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ СЛЪНЧОГЛЕДИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - букет слънчогледи  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници с БУКЕТ   СЛЪНЧОГЛЕДИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - венец от рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница с  ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ..

Декоративна калъфка - венец от рози в черно

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  в черно с венец от червени рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка за възглавница е в класическа комбинация на черно и червено – върху стилен и изискан черен фон са разцъфнали червени рози под формата на в..

Декоративна калъфка - Винтидж картичка с цветя и пеперуди

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Винтидж картичка с Цветя и пеперуди   Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка е като пристигнала при нас картичка с романтично послание и пощенско клеймо, изпъстрена с нежни цветя и красиви пеперуди.  Ко..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ЛАВАНДУЛА

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Лавандула Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята растението ЛАВАНДУЛА е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана кат..

Показва 1 до 9 от 14 (2 страници)