Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Калъфки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца, Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   е изработена от&nbs..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски яйца и лалета Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца и лалета. Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  И ЛАЛЕТ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ СЛЪНЧОГЛЕДИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - букет слънчогледи  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници с БУКЕТ   СЛЪНЧОГЛЕДИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - венец от рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница с  ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ЛАВАНДУЛА

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Лавандула Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята растението ЛАВАНДУЛА е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана кат..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ЛАВАНДУЛА 2

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Лавандула 2 Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята ЛАВАНДУЛАТА растението е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана като..

Декоративна калъфка с  Животни от Джунглата

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Декоративна калъфка с Животни от Джунглата   Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната или детска стая, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки  с Животни от Джунглата   в пастелни тонове на бежово, кафяво и зелено  ще  променят интериора на стаята и ще в..

Декоративна калъфка - СИНИ РОЗИ

8.00лв. без ДДС: 8.00лв.

Декоративна калъфка сини рози Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници   СИНИ РОЗИ се изработени в пастелни бежови, сиви  и сини цветове и ще внесат много свежест и цветно  настроение в дома ви. Декоративна калъфка за възглавница с  СИ..

Декоративна Калъфка с Цветя

7.00лв. без ДДС: 7.00лв.

Декоративна калъфка с цветя      Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници с цветя ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!        Декоративна калъфка за възглавница с  ЦВЕТЯ    е изработена е от ..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)