Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски Калъфки

Сравнение на продукт (0)

Великденска промоция  - Великденско настроение  тишлайфер 37/100 + калъфка

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

Великденски тишлайфер и Декоративна калъфка- Великденско настроение Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденски тишлайфер за маса – великденско настроение е изработен от жакардов плат с десен ..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - Великденско настроение на двора - № 1

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски зайчета и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски д..

Великденска калъфка - Дамира 30/45

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с пъстри яйца и кашпи с пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  боядисани шарени великденски яйца..

Великденска калъфка - Зайчета  - № 4

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с зайчета и великденски яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  зайчета и боядисани шарени великденски яйца..

Великденска калъфка - Кошничка с великденски яйца - № 5

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с кошничка с пъстри яйца и пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен кошничка с  боядисани шарени ве..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА -  Градинско джудже с великденски яйца-  № 7

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с  градинско джудже с пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденск..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца и пиленца с жълт кант -  № 8

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца и пиленца с жълт кант  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е  с десен  пиленца и шарени великденск..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца и пролетни цветя - № 9

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролет..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА - великденски яйца с жълт кант пепит - № 10

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденска калъфка за възглавница с великденски яйца с жълт кант пепит. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на декоративните си възглавнички калъфки с великденски десен и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната калъфка е като картинка с десен  шарени великденски яйца с жъ..

Показва 1 до 9 от 12 (2 страници)