Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки

Сравнение на продукт (0)

Коледна покривка - Дядо Коледа с шейна

60.00лв. без ДДС: 60.00лв.

 Коледна Покривка - Дядо Коледа с шейна Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво  за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата.   Добавете едно луксозно докосване към масата си с ко..

Коледна Покривка с Елха и подаръци

60.00лв. без ДДС: 60.00лв.

Коледна Покривка за маса Елха и подаръци   Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата.   Добавете едно луксозно докосване към масата си с коле..

Коледна винтидж покривка - Обичам Коледа

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

  Коледна  винтидж Покривка - Обичам Коледа Наближава да посрещнем Коледа и Новата  Година  и все повече желаем  да се заредим с празнично  настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво и стилно за една празнична вечеря от празнична покривка поставена на масата.   Добавете е..

Коледна покривка - празнична украса

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

 Коледна Покривка с празнична украса Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво  за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата.   Добавете едно луксозно докосване към масата си с колед..

Коледна покривка -Коледен пачуърк

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

  Коледна  Покривка - Коледен пачуърк Наближава да посрещнем Коледа и Новата  Година  и все повече желаем  да се заредим с празнично  настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво и стилно за една празнична вечеря от празнична покривка поставена на масата.   Добавете едно лу..

Маслено Зелена Покривка за маса от полиестер

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Маслено зелена, тъмно зелена покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  тъмно зелена едноцветна покривка поставена върху масата. Едноцветната покривка за маса в Маслено зелено може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфе..

Празнична покривка - Коледна магия

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 Празнична Покривка - Коледна магия Наближава да посрещнем Коледа и Новата  Година  все повече желаем  да се заредим с празнично  настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво и стилно за една празнична вечеря от празнична  покривка поставена на масата.   Добавете едно луксоз..

Празнична покривка - Коледна украса

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

  Празнична Покривка - Коледна украса Наближава да посрещнем Коледа и Новата  Година  и все повече желаем  да се заредим с празнично  настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома. Няма нищо по-красиво и стилно за една празнична вечеря от празнична покривка поставена на масата.   Добавете едно луксозн..

Правоъгълна Коледна Покривка

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Правоъгълна Коледна покривка за маса. Материя - 100% полиестер, незадържаща петна, лесна за поддръжка. Размери на покривката: 100х150 см  130х150 см  150х220 см - не е налична Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.      ..

Показва 1 до 9 от 26 (3 страници)