Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Общи условия

Как да поръчам? 

Уважаеми клиенти, сега имате свобода да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас. 

Може да направите вашата поръчка по:

телефона - 0888 62 84 97

чрез формата за онлайн поръчка

чрез онлайн чат в сайта

За да направите поръчка чрез формата на електронния магазин трябва да минете през следните стъпки:

За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Ако продукта има изброени размер или цвят, молим да ги уточните. Натиснете бутона "Купи", с което продукта ви води към плащане, ако желаете да продължите вашето пазаруване, можете да се върнете назад към страницата (избрания от Вас продукт си стои в кошницата). 

Ако решите да останете на плащане, може да актуализирате броя на продуктите, да се възползвате от ваш промо код и да определите начина на плащане. Не е нужно да сте регистрирани, за да направите поръчка!

 Изберете най-удобният вариант за Вас, дали да е до офис на куриер или до ваш личен адрес.

Забележка: При попълване на офис на куриер е важно да уточните адреса на куриерския офис!

Плащането става чрез наложен платеж (в брой при доставка).

ЗАБЕЛЕЖКА: В полето начин на доставка, моля отбележете дали това ще е доставка до врата или доставка до офис на куриер!

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА 

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма Еконт, до адрес на получателя или офис на куриера с наложен платеж.

Обработването на поръчките се извършва до 17:00 ч. от понеделник до петък.  Поръчки, направени след 17,00 ч. от понеделник до петък се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени в неделя се обработват в първия следващ работен ден.

Срок на доставката на територията на Република България е  от 1 (един) до 3 (три) работни дни. 

Общи условия

Пазаруването в www.kalogera.com означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта. Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки. Снимките в сайта са във формат jpg. и е възможно разминаване в тоновете на цветовете при някои продукти. Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира за това на  телефон 0888 62 84 97

Важно!

За да запазите за дълго вида и сътоянието на стоките, моля спазвайте условията за, пране и химическо третиране, които са обозначени на опаковката от производителя.

Право на рекламации 

- В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 7 (седем) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай разходите по доставката са за сметка на клиента. 

- Транспортните разходи са за сметка на фирма Калогера,само в случаите на несъответствие или  дефект и при спазен 7 (седем) дневен срок след получаване на стоките. 

- На рекламация подлежи  стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Клиентът може да я откаже още при получаването. При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон 0888 62 84 97.  При потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката е за сметка на фирма  Калогера.

- В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 7 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на стоката се изготвят (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.

- На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя.

С общите условия, вие се съгласявате да получавате информационен бюлетин относно промоции и продукти от сайта на Калогера. Данните които предоставяте при абониране, ще бъдат използвани само и единствено за изпращане на бюлетина. Можете да се отпишете по всяко време, като натиснете бутона най-долу, който е предоставен в имейл бюлетина.

Приятно пазаруване!