Общи условия

Как да поръчам? 

Уважаеми клиенти, сега имате свобода да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас. 

Може да направите вашата поръчка по:

телефона - 0888 62 84 97

чрез формата за онлайн поръчка

чрез онлайн чат в сайта

За да направите поръчка чрез формата на електронния магазин трябва да минете през следните стъпки:

За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Ако продукта има изброени размер или цвят, молим да ги уточните. Натиснете бутона "Купи", с което продукта ви води към плащане, ако желаете да продължите вашето пазаруване, можете да се върнете назад към страницата (избрания от Вас продукт си стои в кошницата). 

Ако решите да останете на плащане, може да актуализирате броя на продуктите, да се възползвате от ваш промо код и да определите начина на плащане. Не е нужно да сте регистрирани, за да направите поръчка!

 Изберете най-удобният вариант за Вас, дали да е до офис на куриер или до ваш личен адрес.

Забележка: При попълване на офис на куриер е важно да уточните адреса на куриерския офис!

Плащането става чрез наложен платеж (в брой при доставка).

ЗАБЕЛЕЖКА: В полето начин на доставка, моля отбележете дали това ще е доставка до врата или доставка до офис на куриер!

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА 

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма Еконт, до адрес на получателя или офис на куриера с наложен платеж.

Обработването на поръчките се извършва до 17:00 ч. от понеделник до петък.  Поръчки, направени след 17,00 ч. от понеделник до петък се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени в неделя се обработват в първия следващ работен ден.

Срок на доставката на територията на Република България е  от 1 (един) до 3 (три) работни дни. 

Общи условия

Пазаруването в www.kalogera.com означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта. Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки. Снимките в сайта са във формат jpg. и е възможно разминаване в тоновете на цветовете при някои продукти. Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира за това на  телефон 0888 62 84 97

Важно!

За да запазите за дълго вида и сътоянието на стоките, моля спазвайте условията за, пране и химическо третиране, които са обозначени на опаковката от производителя.

Право на рекламации 

- В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 7 (седем) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай разходите по доставката са за сметка на клиента. 

- Транспортните разходи са за сметка на фирма Калогера,само в случаите на несъответствие или  дефект и при спазен 7 (седем) дневен срок след получаване на стоките. 

- На рекламация подлежи  стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Клиентът може да я откаже още при получаването. При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон 0888 62 84 97.  При потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката е за сметка на фирма  Калогера.

- В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 7 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на стоката се изготвят (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.

- На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя.

Приятно пазаруване!