Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Плат от памук/полиестер - Арт кафе в синьо

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –   Арт кафе в синьо Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен   Арт кафе в синьо. Платът е с колажи с чашки, чайничета и арт кафетерии в синьо. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържа..

Испански Плат от памук/полиестер - ботаника

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  Ботаника Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Ботаника. Платът е изпъстрен с  колажи от различни растения върху екрю фон. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчит..

Испански Плат от памук/полиестер - Пеперуди

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  пеперуди Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Пеперуди. Платът е изпъстрен с  разноцветни пеперуди и цветя. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се п..

Испански Плат от памук/полиестер - Феерия от рози

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Феерия от рози Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  ферия от рози.  Платът е изпъстрен като градина с нежни и красиви рози в розов цвят в пастелни тонове  върфу фон в цвят бежов.. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведен..

Испански Плат от памук/полиестер - Червени и бели квадрати с маслинови клонки

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  Червени и бели квадрати с маслинови клонки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Червени и бели квадрати с маслинови клонки Платът е изпъстрен с маслинови клонки и орнаменти върфу фон червени и бели квадрати. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % паму..

Испански Винтидж Плат от памук/полиестер в кафяво с цветни сърца

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат в стил винтидж - кафяв с цветни сърца  Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  в кафяво с цветни сърца в стил винтидж. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мо..

Испански Плат от памук/полиестер - Букет Оранжеви цветя

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Букет оранжеви цветя Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Букет оранжеви цветя. Платът е изпъстрен със слъчеви оранжеви цветя в пастелни тонове и нежни орнаменти върфу фон в цвят екрю. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените о..

Испански Плат от памук/полиестер - Зелена Ябълка

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Зелена Ябълка Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен  Зелена  Ябълка Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Испански Плат от памук/полиестер - Лондон

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер със забележителности на Лондон Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер в със забележителности на Лондон. Платът в пастелен цвят, изпъстрен с най- отличителните забележителности на Англия - червени автобуси, сгради, английското знаме и надписи Лондон в сини и червени цветове. Десенът е под..

Показва 1 до 9 от 29 (4 страници)

Платове внос от Испания

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  платове внос от Испания - вносител Калогера

Испански плат памук/полиестер  различни десени с  ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно.  

Платът може се използва за пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички и седалки на столове и шезлонги. 

 Платове от вносител