Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове внос от Испания

Платове внос от Испания

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  платове внос от Испания - вносител Калогера

Испански плат памук/полиестер  различни десени с  ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно.  

Платът може се използва за пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички и седалки на столове и шезлонги. 

 Платове от вносител

Сравнение на продукт (0)

Испански Винтидж Плат от памук/полиестер в кафяво с цветни сърца

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат в стил винтидж - кафяв с цветни сърца  Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  в кафяво с цветни сърца в стил винтидж. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мо..

Испански Плат от памук/полиестер - Бордова Ябълка

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Бордова Ябълка Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Бордова Ябълка Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за пердета, ..

Испански Плат от памук/полиестер - Зелена Ябълка

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Зелена Ябълка Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен  Зелена  Ябълка Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Испански Плат от памук/полиестер - Слънчогледи

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Слънчогледи Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Слънчогледи. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за пердета, покри..

Испански Плат от памук/полиестер - Слънчогледи и Ландула

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Слънчогледи и лавандула Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Слънчогледи и лавандула. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се из..

Испански Плат от памук/полиестер в бяло с Морски Мотиви

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер в бяло с Морски Мотиви Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер в бяло с Морски Мотиви. Платът е изпъстрен със сини морски котви и корабни рулове и ще внесе лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви! Ширината на плата е 2.80 м..

Испански Плат от памук/полиестер в синьо с Морски Мотиви

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер в синьо с Морски Мотиви Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер в синьо с Морски Мотиви. Платът е изпъстрен с бели  морски котви и корабни рулове и ще внесе лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви! Ширината на плата е ..

Плат Испанска дамаска в бежово с  райета

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Испански жакардов плат - дамаска в бежово с райета за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в бежово с финни райета в пастелни тонове, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Продуктите, които могат да се изработят от плата ще променят интериора на вашата стая и ще внесат стил и уют в дома ви. Ш..

Плат Испанска дамаска в бежово с оранжеви цветя

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Испански жакардов плат - дамаска в бежово с оранжеви цветя за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в бежово, изпъстрен с нежни оранжеви цветчета в пастелни тонове, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е в пастелни нюанси на бежов и оранжев цвят. Продуктите, които могат да се изработят от плата&n..

Показва 1 до 9 от 12 (2 страници)