Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Винтидж Плат от памук/полиестер в кафяво с цветни сърца

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат в стил винтидж - кафяв с цветни сърца  Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  в кафяво с цветни сърца в стил винтидж. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мо..

Испански Плат от памук/полиестер - Бордова Ябълка

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Бордова Ябълка Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Бордова Ябълка Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за пердета, ..

Испански Плат от памук/полиестер - Букет Оранжеви цветя

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Букет оранжеви цветя Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Букет оранжеви цветя. Платът е изпъстрен със слъчеви оранжеви цветя в пастелни тонове и нежни орнаменти върфу фон в цвят екрю. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените о..

Испански Плат от памук/полиестер - Зелена Ябълка

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Зелена Ябълка Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен  Зелена  Ябълка Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледна Украса

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат Коледна украса Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер   с коледни играчки, коледни звезди  и коледни елхички. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се изп..

Испански Плат от памук/полиестер - Лимони и маслинови клонки

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер с лимони и маслинови клонки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен  лимони и маслинови клонки Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се..

Испански Плат от памук/полиестер - Лондон

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Испански плат памук/полиестер със забележителности на Лондон Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер в със забележителности на Лондон. Платът в пастелен цвят, изпъстрен с най- отличителните забележителности на Англия - червени автобуси, сгради, английското знаме и надписи Лондон в сини и червени цветове. Десенът е под..

Испански Плат от памук/полиестер - Слънчогледи

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Слънчогледи Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Слънчогледи. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за пердета, покри..

Испански Плат от памук/полиестер - Слънчогледи и Ландула

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Слънчогледи и лавандула Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер  десен Слънчогледи и лавандула. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се из..

Показва 1 до 9 от 17 (2 страници)

Платове внос от Испания

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  платове внос от Испания - вносител Калогера

Испански плат памук/полиестер  различни десени с  ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно.  

Платът може се използва за пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички и седалки на столове и шезлонги. 

 Платове от вносител