Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Плат от памук/полиестер - Арт в сиво на цветя

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Арт в сиво на цветя Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Арт сиво на цветя. Платът е с десен в пастелно сив цвят, артистично изпъстрен с изрисувани цветя в светли нюанси. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продук..

Испански Плат от памук/полиестер - Арт кафе в синьо

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –   Арт кафе в синьо Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен   Арт кафе в синьо. Платът е с колажи с чашки, чайничета и арт кафетерии в синьо. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържа..

Испански Плат от памук/полиестер - Бежови квадрати с маслинови клонки

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  Бежови квадрати с маслинови клонки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  бежови квадрати с маслинови клонки Платът е изпъстрен с маслинови клонки и орнаменти върфу фон бежови и екрю квадрати. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер..

Испански Плат от памук/полиестер - ботаника

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  Ботаника Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Ботаника. Платът е изпъстрен с  колажи от различни растения върху екрю фон. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчит..

Испански Плат от памук/полиестер - Пеперуди

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  пеперуди Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Пеперуди. Платът е изпъстрен с  разноцветни пеперуди и цветя. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се п..

Испански Плат от памук/полиестер - Феерия от рози

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер – Феерия от рози Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  ферия от рози.  Платът е изпъстрен като градина с нежни и красиви рози в розов цвят в пастелни тонове  върфу фон в цвят бежов.. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведен..

Испански Плат от памук/полиестер - Червени и бели квадрати с маслинови клонки

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Испански плат памук/полиестер –  Червени и бели квадрати с маслинови клонки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат памук/полиестер десен  Червени и бели квадрати с маслинови клонки Платът е изпъстрен с маслинови клонки и орнаменти върфу фон червени и бели квадрати. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % паму..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер  с кант Великденски зайчета

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Испански плат с кант  Великденски зайчета Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен великденски яйца с кант кошнички с зайчета и разноцвентни виликденски яйца  по дължината на плата. Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддър..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски зайчета

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат -Великденски зайчета Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен , изпъстрен с зайчета в кошнички с великденски яйца в пастелни тонове Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат..

Показва 1 до 9 от 34 (4 страници)

Платове внос от Испания

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  платове внос от Испания - вносител Калогера

Испански плат памук/полиестер  различни десени с  ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно.  

Платът може се използва за пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички и седалки на столове и шезлонги. 

 Платове от вносител