Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки за Маса

Покривки за Маса

Сравнение на продукт (0)

БЯЛА покривка от изкуствен лен  - 3099

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бяла покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна бяла покривка поставена на масата. Бялата покривката за маса от изкуствен лен ще създаде празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, бялата покривка за хранене е и изключително подходяща за стилен подарък. Когато търсите да поднесете по..

ЛИЛАВА ПОКРИВКА за маса от изкуствен лен - 3040

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Лилава покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от ..

Петролено  Зелена покривка за маса от изкуствен лен  - 3044

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Петролено-зелена покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете п..

Покривка в Тюркоаз Синьо - 3048

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в тюркоаз синьо от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да ..

Покривка в Цвят бледо розово - 3031

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 Покривка  за маса  в цвят Праскова от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсит..

Цикламена покривка за маса от изкуствен лен - 3036

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Цикламена покривка  за маса   от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да п..

ЧЕРНА ПОКРИВКА  за маса от изкуствен лен - 3058

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Черна покривка  за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък..

Жълта Покривка за маса от Полиестер

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта покривка за маса  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто  може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покрив..

Жълта Покривка за маса от Полиестер

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта Покривка за маса от полиестер  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто от полиестерможе   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера ..

Показва 1 до 9 от 84 (10 страници)

Покривки за маса от производител

Фирма Калогера е производител на покривки за маси за дома и ресторанта. В онлайн магазина можете да откриете едноцветни покривки, луксозни покривки за маса, цветни и многоцветни покривки за маса, които са изработени от различни материи, десени и размери. Калогера изработва и предлага покривки за маса не задържащи петна, покривки за маса, които не се гладят, водоустойчиви покривки за маса.

Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. 

Богат избор от покривки за маса

Възползвайте се от нашите цени на производител на покривки за маса и направете по уютен и различен Вашия дом.

Покривките за маса от Калогера могат да бъдат произведени с Ваши размери.

покривки за маса от производител