Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки за Маса

Покривки за Маса

Покривки за маса от производител

Фирма Калогера е производител на покривки за маси за дома и ресторанта. В онлайн магазина можете да откриете едноцветни покривки, луксозни покривки за маса, цветни и многоцветни покривки за маса, които са изработени от различни материи, десени и размери. Калогера изработва и предлага покривки за маса не задържащи петна, покривки за маса, които не се гладят, водоустойчиви покривки за маса.

Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. 

Богат избор от покривки за маса

Възползвайте се от нашите цени на производител на покривки за маса и направете по уютен и различен Вашия дом.

Покривките за маса от Калогера могат да бъдат произведени с Ваши размери.

покривки за маса от производител

Сравнение на продукт (0)

БЕЖОВА покривка от изкуствен лен  - 3006

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бежова покривка от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от кла..

БЯЛА покривка от изкуствен лен  - 3099

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бяла покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна бяла покривка поставена на масата. Бялата покривката за маса от изкуствен лен ще създаде празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, бялата покривка за хранене е и изключително подходяща за стилен подарък. Когато търсите да поднесете по..

ЗЕЛЕНА ПОКРИВКА за маса  от изкуствен лен  3027

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Зелена покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подаръ..

КАФЯВА ПОКРИВКА за маса от изкуствен лен - 3019

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 Кафява покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подар..

ЛИЛАВА ПОКРИВКА за маса от изкуствен лен - 3040

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Лилава покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от ..

Петролено  Зелена покривка за маса от изкуствен лен  - 3044

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Петролено-зелена покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете п..

Покривка в Тюркоаз Синьо - 3048

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в тюркоаз синьо от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да ..

Покривка в Цвят бледо розово - 3031

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 Покривка  за маса  в цвят Праскова от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсит..

Покривка в Цвят Капучино - 3007

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в цвят Капучино от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да п..

Показва 1 до 9 от 73 (9 страници)