Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки за Маса

Покривки за Маса

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца и лалета   е изработена от  ..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и пролетни цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ПРОЛЕТНИ ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса.   Великденска  покривка за маса – великденски яйца и пролетни цветя е изработ..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца с панделки и  цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  С ПАНДЕЛКИ И ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска  покривка за маса – великденски яйца с панделки и цветя е израб..

Едноцветна винтидж покривка за маса с дантела  - 9 цвята

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Едноцветна винтидж покривка за маса с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса с  дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер  с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в ..

ЛИЛАВА ПОКРИВКА за маса от изкуствен лен - 3040

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Лилава покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от ..

Покривка в Тюркоаз Синьо - 3048

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в тюркоаз синьо от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да ..

Цикламена покривка за маса от изкуствен лен - 3036

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Цикламена покривка  за маса   от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да п..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и при..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и п..

Показва 1 до 9 от 110 (13 страници)

Покривки за маса от производител

Фирма Калогера е производител на покривки за маси за дома и ресторанта. В онлайн магазина можете да откриете едноцветни покривки, луксозни покривки за маса, цветни и многоцветни покривки за маса, които са изработени от различни материи, десени и размери. Калогера изработва и предлага покривки за маса не задържащи петна, покривки за маса, които не се гладят, водоустойчиви покривки за маса.

Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. 

Богат избор от покривки за маса

Възползвайте се от нашите цени на производител на покривки за маса и направете по уютен и различен Вашия дом.

Покривките за маса от Калогера могат да бъдат произведени с Ваши размери.

покривки за маса от производител