Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки

Сравнение на продукт (0)

Великденска покривка за кръгла маса - Великденски яйца с жълт кант пепит ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА КРЪГЛА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ яйца с жълт кант пепит Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса  с десен изпъстрен с разноцве..

Великденска покривка за кръгла маса - Великденско настроение ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА КРЪГЛА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКО НАСТРОЕНИЕ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса – Великденско настроение  e с десен..

Великденска винтидж покривка за маса - Великденски яйца и зайци

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ВИНТИДЖ ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЗАЙЦИ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките Великденска Винтидж покривка за маса – великденски ..

Великденска покривка за маса - Арт великден

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - Арт Великден Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярат а, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска  покривка за маса – Арт Великден е изработена от  плат памук/полиестер, с десен и..

Великденска покривка за маса - Великденски зайчета и кошнички с яйца

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА И КОШНИЧКИ С ЯЙЦА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярат а, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса е изработена от  плат памук..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и пролетни цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ПРОЛЕТНИ ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса.   Великденска  покривка за маса – великденски яйца и пролетни цветя е изработ..

Великденска покривка за маса - Великденско настроение

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКО НАСТРОЕНИЕ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярат а, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса – Великденско настроение е изработена от&..

Великденска покривка за маса - Пъстри великденски яйца

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ПЪСТРИ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска  покривка за маса – пъстри великденски яйца е изработена от  пла..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)