Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки

Сравнение на продукт (0)

Великденска Покривка за маса  - Зайци

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покливка за маса - Зайци Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса - зайци  от Калогера Бургас с  Дигитален печат зайци. Размер 100/135 - 15.00лв&nbs..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца е изработена от  плат с дигитален печат. Покр..

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца и лалета   е изработена от  ..

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски зайчета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките Великденска покривка за маса – великденски зайчета  &n..

Покривка за маса - Слънчогледи

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - слънчогледи  Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и ще внесат слътчево настроение във вашия дом. Красива покривка за маса - Слънчогледи  е подходяща за ежедневна употреба, както и за специ..

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Изпъстрена с топлината на слънчогледа, нежния лилав цвят на лавандулата и маслинови клонки, Покривка за маса - Слънчогледи и ..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)