Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и лалета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса – великденски яйца и лалета   е изработена от  ..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца и пролетни цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ПРОЛЕТНИ ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса.   Великденска  покривка за маса – великденски яйца и пролетни цветя е изработ..

Великденска покривка за маса - Великденски яйца с панделки и  цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  С ПАНДЕЛКИ И ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска  покривка за маса – великденски яйца с панделки и цветя е израб..

Покривка за маса - Букет оранжеви цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с букети оранжеви цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Букет оранжеви цветя ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката е  изпъстрена със слънчени  оранжеви цветя в пастелни тонове, декорирани с нежни орнаментивърху фо..

Покривка за маса - Слънчогледи

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - слънчогледи  Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и ще внесат слътчево настроение във вашия дом. Красива покривка за маса - Слънчогледи  е подходяща за ежедневна употреба, както и за специ..

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Изпъстрена с топлината на слънчогледа, нежния лилав цвят на лавандулата и маслинови клонки, Покривка за маса - Слънчогледи и ..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)