Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски Покривки

Сравнение на продукт (0)

Великденска покривка за маса - Великденски зайчета

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер с десен изпъстрен с великденс..

Великденска покривка за маса - Великденски зайчета и пиленца в кошнички

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА И ПИЛЕНЦА В КОШНИЧКИ С ЯЙЦА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер с..

Великденска покривка за маса - Великденски пачуърк

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕСКИ ПАЧУЪРК В ЗЕЛЕНО Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер, с десен изпъстрен с ..

Великденска покривка за маса - Приятели

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА -ПРИЯТЕЛИ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер с десен  с великденски зайчета и пил..

Великденска покривка за маса - Великденски зайчета и пиленца с бежов кант

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА С ЗАЙЧЕТА И ПИЛЕНЦА С БЕЖОВ КАНТ  Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер с десен изпъ..

Великденска покривка за маса - Великденски пачуърк със зелен кант пепит

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕСКИ ПАЧУЪРК С ЪС ЗЕЛЕН КАНТ ПЕПИТ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер, с десен..

Великденска покривка за маса с кант  Великденски  зайчета

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА С КАНТ ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиестер, с десен изпъстрен разно..

Великденска покривка за маса с кант градински  джуджета с великденски яйца и пролетни цветя

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА МАСА С КАНТ ГРАДИНСКИ ДЖУДЖЕТА С ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденската покривка за маса е изработена от  плат памук/полиесте..

Великденска покривка за кръгла маса - Великденски яйца с жълт кант пепит ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКА ПОКРИВКА ЗА КРЪГЛА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ яйца с жълт кант пепит Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Красива и весела Великденска  покривка за маса  с десен изпъстрен с разноцве..

Показва 1 до 9 от 16 (2 страници)