Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Калогера


 Лилав спален комплект с шевици - Астра

54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

Лилав спален комплект с шевици Лилав спален комплект с  шевици – Астра  е с  орнаменти в  лилави тонове, напомнящи българска шевица. Лилавото е цветът на вдъхновението, спокойствието, магията и романтиката.  Превърнете спалнята си в приказен уют и се насладете на пълноценен сън. Спалният комплект е изработен от материя - Ранфорс -  100% естествен памук, която ..

 Спален Комплект от Ранфорс - Битови Мотиви

54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

  Спален комплект от Ранфорс  - Битови Мотиви Оригинален спален комплект с Битови мотиви, които  се стелят като шевици и  напомнят за българския бит и култура. Идеален е, както за вашият дом, така и за оригинален подарък. Спалният комплект е изработен  от Ранфорс - 100 % памук.  Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартнит..

 Спален Комплект от Ранфорс - Бохемия

54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

Спален Комплект от Ранфорс - Бохемия Спалният комплект е  в цвят бордо с бледо розови  цветя  и  ще придаде напълно различен облик на Вашата спалня. В  древността цветът бордо е бил смятан за цвета на императорите - бъдете императори във вашата спалня  със спален комплект Бохемия.  Идеален е и за подарък. Луксозен спален комплект в цвят бордо Спалният комплект..

БЕЖОВА покривка от изкуствен лен  - 3006

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бежова покривка от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от кла..

Бордов  Халат за Баня с Качулка

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Халат за баня с качулка в бордо Халат за баня  в цвят Бордо е  изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практични качулка, колан и джоб. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Бордото е цвят, който символизира страст и елегантност..

БЯЛА покривка от изкуствен лен  - 3099

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бяла покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна бяла покривка поставена на масата. Бялата покривката за маса от изкуствен лен ще създаде празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, бялата покривка за хранене е и изключително подходяща за стилен подарък. Когато търсите да поднесете по..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски Яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца, Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   е изработена от&nbs..

ВЕЛИКДЕНСКА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗЛАВНИЦА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска калъфка за възглавница - Великденски яйца и лалета Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако поставите на декоративните си възглавнички калъфки с  великденски яйца и лалета. Декоративна калъфка за възглавница   ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА  И ЛАЛЕТ..

Великденска Покривка за маса  - Зайци

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденска покливка за маса - Зайци Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденска покривка за маса. Великденска покривка за маса - зайци  от Калогера Бургас с  Дигитален печат зайци. Размер 100/135 - 15.00лв&nbs..

Показва 1 до 9 от 646 (72 страници)