Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Турция


 Плат в сини райета  за Пердета,  Завеси и Покривки

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Плат в Синьо райе за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат в сини райте, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е в пастелни нюанси на синият цвят, преливащи се в светло бежово и екрю.  Продуктите, които могат да се изработят от плата ще променят интериора на вашата стая и ще внесат стил и уют в дома ви. ..

Лилав Плат от полиестер - софт  за Пердета,  Завеси и Покривки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Плат в Лилаво за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Лилав плат - Софт, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.80 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, пада тежко и е изключително подходящ за плътни завеси. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да..

Бебешко одеяло със слонче - синьо

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

БЕБЕШКО ОДЕЯЛО със слонче - синьо Бебешко одеалце със слонче - синьо  е изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  със слонче ..

Едноцветен плат със сребърни орнаменти от полиестер за пердета и покривки

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Едноцветен плат със сребърни орнаменти от полиестер за пердета и покривки   В онлайн магазина на Калогера може да намерите Едноцветен плат със сребърни нишки от полиестер за пердета и покривки в три цвята - бежов , сив и бордо. Сребъните нишки върху едноцветен фон създават фигури имитиращи кора на дърво. Лек и фееричен, платът е подходящ както за изработка на плътни завеси, така и за по..

Кафяво топло Одеяло

68.00лв. без ДДС: 68.00лв.

Кафяво Топло Одеяло Кафяво Топло Одеяло с карета в бежово украсено с палмови клонки, изключително меко и топло.  Изработено е от топъл акрил 35% и мек памук 65%. Идеална комбинация от влакна в размер за цялото семейство. Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир. Кафяво Топло Одеяло е перфектно решение, когато искате да да се почувствате комфортно у..

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички в нежно сив цвят и изпъстрено с цветни звездички в синьо, розово и жълто. изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички е перфектно решение, когато искате да да се почувствате ..

Бебешко Одеяло в Слънчеви Нюанси

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Бебешко одеяло в слъчеви нюанси Бебешко одеалце в слънчеви нюанси изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  с детски мотиви и в нежни цветове под..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)