Протектори за Матраци, Възглавници

Особено необходимо изделие са протекторите за матраци и възглавници, гумирани стелки и калъфи за матраци. Фирмата е вносител на материал за протектори и ги изработва по размери на клиента.

Сравнение на продукт (0)

Протектор за възглавница - хавлиен

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

Хавлиен протектор за възглавница от 100% памук с цип. Цялостна защитена горна повърхност. Изработен от непромокаем плат ,който е хавлиен отгоре и латексиран отдолу. Лесни за употреба и поддръжка.Размери: 50х70 Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Протекторен плат на едро

9.80лв. без ДДС: 9.80лв.

Протекторен плат на едро, непромокаем - хавлиен плат - 40 м топ - цена: 9,80 линеен метърЦена за метър - 15лв. - Моля обадете се на тел: 0888 62 84 97 за повече информацияПоръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Протектор за матрак - непромокаем

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Непромокаем протектор за матрак - бял - различни размери. Изработваме и по размери на клиента без допълнително оскъпяване. Протектора се захваща със странични ластични ленти. Предпазва матрака от зацапване, поливане с течности. Материята в горната част е мек хавлиен плат 100% памук, а долната непромокаемо покритие. Защитава повърхността и внася допълнителен комфорт в леглото.  Бърза и сигурна..

Протектор за матрак - тип калъф

14.20лв. без ДДС: 14.20лв.

Протектор за матрак тип калъф с различни размери. Калъфите могат да бъдат изработени и по ваши индивидуални размери, без оскъпяване. Освен цялостна защитена горна повърхност протектора предпазва и страничните части на матрака от зацапване, акари и течности. Борда се изработва от памучен плат. Лесен за употреба и поддръжка. Пере се в пералня при 40 градуса.  60x120см. цена: 14.20лв...

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)