Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски Салфетки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА салфетка - великденски яйца и пиленца с жълт кант  - № 38

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца и пиленца с жълт кант  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете великденска салфетка върху масата си и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  великденски яйца и пиленца с жълт кант. Декоративната к..

ВЕЛИКДЕНСКА салфетка - Градинско джудже с великденски яйца - № 39

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с Градинско джудже с великденски яйца Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете великденска салфетка върху масата си и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен градинско джудже с шарени великденски яйца и пролетни цветя. Декоратив..

ВЕЛИКДЕНСКА салфетка - Дамира  35/50 - № 33

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца и кашпи с пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете великденска салфетка върху масата си и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и кашпи с пролетни цветя. Декорати..

ВЕЛИКДЕНСКА САЛФЕТКА - Кошничка с великденски яйца 45/45 - № 37

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с кошничка с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на масата си великденска салфетка  и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  кошничка с шарени великденски яйца и пролетни цветя. Д..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка- Великденско настроение в тревата - № 40

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка  с великденско зайче и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на масата си декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете..

ВЕЛИКДЕНСКА САЛФЕТКА - великденски яйца и пролетни цветя - № 42

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на масата си великденска салфетка  и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролетни цветя. Декоративната салфетка ..

ВЕЛИКДЕНСКА салфетка - великденски яйца с жълт кант пепит 35/50 - № 34

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца с жълт кант пепит. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете великденска салфетка върху масата си и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца с жълт кант пепит. Декоративната ксалфет..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка - Великденско настроение на двора - № 41

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска салфетка с великденски зайчета и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на масата си декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете вед..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка - Великденско яйце и зайче момиченце - № 43

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Великденска Салфетка с великденско зайче момиченце  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете ведро, слънчев..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)