Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Салфетки

Сравнение на продукт (0)

ВЕЛИКДЕНСКА САЛФЕТКА - великденски яйца и пролетни цветя

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца пролетни цветя Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете на масата си великденска салфетка  и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца и пролетни цветя. Декоративната салфетка ..

ВЕЛИКДЕНСКА салфетка - великденски яйца с жълт кант пепит 35/50

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска салфетка с великденски яйца с жълт кант пепит. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство.  Поставете великденска салфетка върху масата си и ще внесете ведро, слънчево и празнично настроение в дома си. Декоративната салфетка е като картинка с десен  шарени великденски яйца с жълт кант пепит. Декоративната ксалфет..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка - Великденско настроение на двора

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска салфетка с великденски зайчета и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на масата си декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете вед..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка - Великденско яйце и зайче момиченце

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска Салфетка с великденско зайче момиченце  Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете ведро, слънчев..

ВЕЛИКДЕНСКА Салфетка- Великденско настроение в тревата

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Великденска салфетка  с великденско зайче и пъстри яйца. Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарява дома на българското семейство. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Поставете на масата си декоративна салфетка с великденски десен и ще внесете..

Декоративна Салфетка за маса - винтидж  картичка с колело и цветя

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса с колело, рози и люляци Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Декоративната салфетка е като картичка за спомен с колело и букет рози и л..

Декоративна Салфетка за маса - Картичка за спомен от Лондон и Париж

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса с колаж от забележителности от Лондон и Париж Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Декоративната салфетка е като картичка с изображения..

Декоративна Салфетка за маса - Колаж Лондон

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса с колаж от забележителности от Лондон  Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Декоративната салфетка е с десен с изображения на забе..

Декоративна Салфетка за маса - Бели Маргаритки

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса с изрисувани бели маргаритки Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Всяко цвете има свое специално значение. Според с..

Показва 1 до 9 от 18 (2 страници)