Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Тишлайфери

Сравнение на продукт (0)

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца с панделки и цветя

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца с панделки и цветя Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденски тишлайфер за маса – великденски яйца с панделки и цветя е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с шарени великденски яйца и пролетни цветя. Препоръчително е&nb..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Тишлайферът  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна маса. Добавете едно луксозно докосване към масата с тишлайфер , произведен от Калогераи ще създадете изтънчена атмосфера във Вашия дом.

Разнообразие на декоративни салфетки, карета и тишлайфери за маса в различни размери и десени

Направете дома си по-уютен с продуктите на „Калогера”!

 В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на тишлайфери  с различни  цветя, които ще внесат пролетно и слънчево настроение във вашият дом. Тишлайферите  с морски мотиви ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви!