Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Тишлайфери

Сравнение на продукт (0)

Великденски тишлайфер за маса - Великденско настроение 40/100

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденски тишлайфер за маса великденско настроение Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденски тишлайфер за маса – великденско настроение е изработен от жакардов плат с десен изпъстрен разно..

Великденски тишлайфер за маса - Винтидж 40/100

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Великденски тишлайфер за маса великденски яйца и зайчета винтидж Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденски тишлайфер за маса – Великденски яйца е изработен от жакардов плат с десен изпъстрен..

Великденски тишлайфер за маса - Винтидж 45/140

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Великденски тишлайфер за маса великденски яйца зайчета винтидж Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденски тишлайфер за маса – Великденски яйца е изработен от жакардов плат с десен изпъстрен с..

Великденски  тишлайфер за маса - Великденски сладки изкушения

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - великденски великденски сладки изкушения Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденски тишлайфер за маса с великденски сладки изкушения е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с великденски козунаци, курабийки под формата на зайчета и пиленца и шо..

Великденски  тишлайфер за маса - великденски яйца и пролетни цветя

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - великденски яйца и  пролетни цветя Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденски тишлайфер за маса – великденски яйца и пролетни цветя е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с шарени великденски яйца и пролетни цветя. Препоръчително е&..

Великденски винтидж тишлайфер за маса - великденски яйца и зайци

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски винтидж  тишлайфер за маса - великденски яйца и зайци Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Великденски тишлайфер за маса – великд..

Великденски тишлайфер за маса - Великденски зайчета и кошнички с яйца

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса с великденски зайчета и кошнички с яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденският тишлайфер за маса е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с шарени великденски яйца в кошнички и зайчета,   Препоръчително е  да се пере на 40 градуса...

Великденски тишлайфер за маса - Великденско настроение

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Великденски тишлайфер за маса - Великденско настроение Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот.   Великденски тишлайфер за маса – Великденско настроение е изработен от плат памук/полиестер с десен изпъстрен с шарени великденски яйца, зайчета, пиленца, кошнички с яйца  и пролетни цветя. Преп..

Великденски тишлайфер - Пъстри Великденски Яйца

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКИ ТИШЛАЙФЕР ЗА МАСА - ПЪСТРИ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер за маса. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденски  тишлайфер за маса и ще внесете мног..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Тишлайферът  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна маса. Добавете едно луксозно докосване към масата с тишлайфер , произведен от Калогераи ще създадете изтънчена атмосфера във Вашия дом.

Разнообразие на декоративни салфетки, карета и тишлайфери за маса в различни размери и десени

Направете дома си по-уютен с продуктите на „Калогера”!

 В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на тишлайфери  с различни  цветя, които ще внесат пролетно и слънчево настроение във вашият дом. Тишлайферите  с морски мотиви ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви!