Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Тишлайфери

Сравнение на продукт (0)

Коледен Тишлайфер за маса -  Коледа в сребро 45 / 140 - № 82

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Коледен тишлайфер с нежни  сребърни орнаменти   Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер със сребърни орнаменти  е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали щ..

Коледен Тишлайфер за маса - Дядо Коледа Картички  35 /104 - № 27

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Коледен тишлайфер с картички с Дядо Коледа Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер с картички на Дядо Коледа  е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали ще го използвате като а..

Коледен Тишлайфер за маса - Коледни  Камбанки с червен кант  40/140 - №

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Коледен тишлайфер с коледни камбанки с чевен кант Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер с Коледни свещи е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент вър..

Коледен Тишлайфер за маса - Коледни Свещи 40/100 - №

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Коледен тишлайфе с коледни свещи Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер с Коледни свещи е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самосто..

Коледен Тишлайфер за маса - Коледни Свещи 40/140 - № 92

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Коледен тишлайфер с коледни свещи Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер с Коледни свещи е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самост..

Коледен Тишлайфер за маса - Florentina 40/140 № 29

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Коледен тишлайфер с гирлянд от коледна украса Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер с Коледна украса е стилно и  красиво   допълнение към вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху ..

Коледен тишлайфер - Деца край елхата 40/70  - № 47

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Коледен тишлайфер с деца край елха с подаръци Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер -  Дядо Коледа картичка  е стилно и  красив..

Коледен тишлайфер - Дядо Коледа картичка 40/70 - № 45

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Коледен тишлайфер – Дядо Коледа картичка Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер -  Дядо Коледа картичка  е стилно и  краси..

Коледен тишлайфер - Дядо Коледа с Подаръци 40/70  № 78

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Коледен тишлайфер – Дядо Коледа с подаръци Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.   Коледен тишлайфер -  Дядо Коледа с подаръци  е стилно и  к..

Показва 1 до 9 от 18 (2 страници)