Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Бебешки Олекотени Завивки

Сравнение на продукт (0)

Бебешка олекотена завивка от памук - Еднорог

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с еднорози Нежен детски десен с еднорози. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Бебешка олекотена завивка  с еднорози ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силикониз..

Бебешка олекотена завивка от памук - Желание 2

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук със звездички Нежен  спален комплект за вашата малка принцеса.  Перлено бял фон,  изпъстрен с блещукащи звездички  ще  зарадват вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна.   Бебешка Л..

Бебешка олекотена завивка от памук - Мечета в розово

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с мечета в розово Нежен детски десен с МЕЧЕТА в розово.   Олекотена завивка с мечета в пастелни бежови и кафяви цветове  ще зарадва вашето дете и ще  му донесе спокоен сън. Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна.   Бебешка Л..

Бебешка олекотена завивка от памук - Мечета в синьо

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с мечета в синьо Нежен детски десен с МЕЧЕТА в синьо.   Олекотена завивка с мечета в пастелни бежови и кафяви цветове  ще зарадва вашето дете и ще  му донесе спокоен сън. Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна.   Бебешка Лят..

Бебешка олекотена завивка от памук - Пчелички

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с пчелички Олекотената завивка е  изработена в десен Бял фин памук, изпъстрен с весели, усмихнати пчелички ! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна.   Бебеш..

Бебешка олекотена завивка от памук - Сърнички

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук със сърнички Олекотената завивка е  изработена в десен Бял фин памук, изпъстрен с весели и игриви сърнички! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна.   Бебешк..

Бебешка олекотена завивка от памук - Цветни Динозавърчета

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с малки цветни динозавърчета Олекотената завивка е  изработена в десен от бял фин памук, изпъстрен с разноцветни, малки динозавърчета. Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета!  Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта &nda..

Бебешка олекотена завивка от памук - Бухалчета

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук с бухалчета Олекотената завивка е  изработена в десен Бял фин памук, изпъстрен със сиви цветчета и  щампи  на Бухалчета на клонки в зелен цвят! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Олекотената завивка  е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и силиконизирана вата. Предлага се в два ..

Бебешка олекотена завивка от памук - 3 цвята

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Бебешка Олекотена Завивка от памук - бяла, розова, синя Бебешка олекотена завивка от памук е изработена от плат – 100 %  памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна  .Подарете топлина и комфорт на вашето бебе с олекотените завивки от памук изработени от „Калогера“ !  Бебешка Лятна Завивка 100% памук и силиконизирана вата 150 гр/м..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)

Бебешка олекотена завивка от памуке изработена от плат – 100 %  памук и силиконизирана вата. Предлага се в два варианта – лятна и зимна  .Подарете топлина и комфорт на вашето бебе с олекотените завивки от микрофибър изработени от „Калогера“ !

 БебешкаЛятна Завивка 100% памук и силиконизирана вата 150 гр/м2  с размер 100см./150 см.

 БебешкаЗимна Завивка 100 %  памук - 300 гр/м2 силиконизирана вата   с размер 100 см.150 см.