Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни калъфки за възглавница

Цветни калъфки  за възглавница от Ранфорс

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове  двуцветни и многоцветни калъфки за възглавница от Ранфорс от производител.

 Новите колекции на десени  от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Цветните калъфки за възглавница от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от цветни калъфки за възглавница от Ранфорс.  

Цветни калъфки за възглавница  от Ранфорс от Производител

Сравнение на продукт (0)

Калъфка Анабел

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка с нежни цветя в сиво и пепел от рози Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка ..

Калъфка Бохемия

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в бордо с бледо розови цветя Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от произ..

Калъфка Грейс

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в пастелно жълто и сиво с орнаменти Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка Грейс 2

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация . Калъфката е изработена в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.    Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, ст..

Калъфка Грид

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница  в класически червени, черни и сиви цветове Калъфка за възглавница в модерен десен от преливащи се тонове в хоризонтални райета. Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание н..

Калъфка за възглавница - Fresh

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница с кръгове в зелено, сиво и бяло Калъфка за възглавница от памук FRESH. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които..

Калъфка за възглавница - Summer

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница с оранжеви и лилави цветя Калъфка за възглавница от памук Summer. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще п..

Калъфка за възглавница - Битови мотиви

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница от памук Битови мотиви Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчертаят вашия уникален стил. Калъфката е в ра..

Калъфка за Възглавница - Влюбена Двойка

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

1бр. калъфка за възглавница в стандартен размер 50х70см с цип, печата е едностранен, обратната страна е бяла. Изработена от микрофибърен полиестер. Идеален подарък за Свети Валентин.   Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Показва 1 до 9 от 41 (5 страници)