Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни калъфки за възглавница

Сравнение на продукт (0)

Калъфка за възглавница - кафяви и бежови кръгове

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница с кафяви и бежови кръгове Калъфка за възглавница от памук Мик Мак. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще ..

Калъфка за възглавница - киото

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница на райта в червено, черно и светло сиво  Калъфка за възглавница от памук Киото. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни..

Калъфка за възглавница - Магнолия

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница в нежно зелено, изпъстрена с цветовете на магнолия Калъфка за възглавница от памук Магнолия. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цвет..

Калъфка за възглавница - сини и сиви райета Скай

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница с небесно сини и сиви райета Калъфка за възглавница от памук Скай. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подче..

Калъфка за възглавница - Сиринга

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница в нежно зелено, изпъстрена с клончета люляков цвят Калъфка за възглавница от памук Люляци. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и ра..

Калъфка за възглавница - ХЕРБА

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница с  в цвят екрю с полски цветя, водни кончета  и пеперуди Калъфка за възглавница от памук Херба. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възгл..

Калъфка за възглавница - Fresh

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница с кръгове в зелено, сиво и бяло Калъфка за възглавница от памук FRESH. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които..

Калъфка за възглавница - Анабел

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка с нежни цветя в сиво и пепел от рози Изработена е  от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. , 70/70 см. и 40/60 см. за мемори възгравница. Може да комбинирате с плик за завивка, лятна или зимна олекотена завивка от същият десен. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента ..

Калъфка за възглавница - Грейс

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка в пастелно жълто и сиво с орнаменти Калъфката е   изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. ,  70/70 см. и 40/60 за мемори възглавница. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаван..

Показва 1 до 9 от 31 (4 страници)

Цветни калъфки  за възглавница от Ранфорс

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове  двуцветни и многоцветни калъфки за възглавница от Ранфорс от производител.

 Новите колекции на десени  от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Цветните калъфки за възглавница от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от цветни калъфки за възглавница от Ранфорс.  

Цветни калъфки за възглавница  от Ранфорс от Производител