Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни калъфки за възглавница

Сравнение на продукт (0)

Калъфка Анабел

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка с нежни цветя в сиво и пепел от рози Изработена е  от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка Бохемия

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в бордо с бледо розови цветя Калъфката е изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка Грейс

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в пастелно жълто и сиво с орнаменти Калъфката е   изработена от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка Грейс 2

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация . Калъфката е изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща..

Калъфка за възглавница - Summer

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница с оранжеви и лилави цветя Калъфка за възглавница от памук Summer. Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще п..

Калъфка за възглавница - Битови мотиви

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница от памук Битови мотиви Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките за възглавници с цветни и различни десени, които ще подчертаят вашия уникален стил. Калъфката е в ра..

Калъфка за Възглавница - Венус

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в стил Рококо Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Венус. Калъфката е в нежно бежов цвят с  красиви екрю орнаменти. Изработени от хасе щампа 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект.  Предлагат се в размер 50/70см. и 70/70 см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента..

Калъфка за Възглавница - Влюбена Двойка

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

1бр. калъфка за възглавница в стандартен размер 50х70см с цип, печата е едностранен, обратната страна е бяла. Изработена от микрофибърен полиестер. Идеален подарък за Свети Валентин.   Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Калъфка за Възглавница - Деним

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка в тъмно синьо и червено  Калъфка за възглавница в стандартен размер от комплект Деним. Изработени от Ранфорс 100% памук. Предлагат се самостоятелно, както и в комплект.  Предлагат се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка за възглавница от..

Показва 1 до 9 от 28 (4 страници)

Цветни калъфки  за възглавница от Ранфорс

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове  двуцветни и многоцветни калъфки за възглавница от Ранфорс от производител.

 Новите колекции на десени  от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Цветните калъфки за възглавница от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от цветни калъфки за възглавница от Ранфорс.  

Цветни калъфки за възглавница  от Ранфорс от Производител