Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Домакински престилки

Сравнение на продукт (0)

Домакинска престилка с гръб

13.80лв. без ДДС: 13.80лв.

Домакинска престилка с гръб „Калогера” изработи специално за любителите на кулинарното изкуство - Домакинска престилка с гръб. Изработена е от плат 50% памук и 50% полиестер. За Ваше удобство, домакинската престилка е с връзки от двете страни и с джоб отпред. Свежият десен, от който е изработена  Домакинската престилката ще допринесе за Вашето  настроение, докато творите в ..

Домакинска Престилка с гръб - Слънчогледи и лавандула

13.80лв. без ДДС: 13.80лв.

Домакинска престилка с гръб  - Слънчогледи и лавандула „Калогера” изработи специално за любителите на кулинарното изкуство - Домакинска престилка с гръб - Слънчогледи и лавандула. Изработена е от плат 50% памук и 50% полиестер.  За Ваше удобство, домакинската престилка е с връзки от двете страни и с джоб отпред. Свежият десен, изпъстрен с топлината на слънчогледа, нежния ли..

Комплект домакинска престилка + ръкохватки

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Комплект домакинска престилка + ръкохватка в десен на слънчогледи, изработени от 50% памук и 50% полиестер. Подходящи за всяко домакинство. Също така от този материал и десен предлагаме и покривки, карета, тишлайфери, декоративни калъфки.Цена на комплекта - 9.80лв Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчка..

Домакинска Престилка с гръб - 100 % полиестер

9.80лв. без ДДС: 9.80лв.

Домакинска престилка с гръб    „Калогера” изработи специално за любителите на кулинарното изкуство - Домакинска престилка с гръб от полиестер.  Изработена е от плат 100% полиестер.  За Ваше удобство, домакинската престилка е с връзки от двете страни и с два  джоба отпред. Свежият десен, от който е изработена престилката ще допринесе за Вашето  настроение..

Кухненски кърпи в зелено - комплект 2 бр.

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Комплект кухненски кърпи в зелено  - 2 броя Кухненска кърпа в комплект от 2 бр. е произведена от плат  - 100% памук.  Прадлага се в   размер   40 / 60 см.  Едната кърпа в едноцветен  зелен цвят, а другата каре - бяло и зелено. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на по..

Кухненски кърпи в кафяво- комплект 2 бр.

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Комплект кухненски кърпи в кафяво- 2 броя Кухненска кърпа в комплект от 2 бр. е произведена от плат  - 100% памук.  Прадлага се в   размер   40 / 60 см.  Едната кърпа в едноцветен  кафяв цвят, а другата каре - бяло и кафяво. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката..

Кухненски кърпи в оранжево - комплект 2 бр.

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Комплект кухненски кърпи в оранжево- 2 броя Кухненска кърпа в комплект от 2 бр. е произведена от плат  - 100% памук.  Прадлага се в   размер   40 / 60 см.  Едната кърпа в едноцветен  оранжев цвят, а другата каре - бяло и оранжево. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на пор..

Кухненски кърпи в тъмно сиво - комплект 2 бр.

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Комплект кухненски кърпи в тъмно сиво- 2 броя Кухненска кърпа в комплект от 2 бр. е произведена от плат  - 100% памук.  Прадлага се в   размер   40 / 60 см.  Едната кърпа в едноцветен  сив цвят, а другата каре - бяло и сиво. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

ДОМАКИНСКИ ПРЕСТИЛКИ

Калогера” изработи специално за любителите на кулинарното изкуство - Домакински престилки . Домакинските престилки са изработена е от плат 50% памук и 50% полиестер.

Домакинските престилки се предлагат в два варианта

Домакинска престилка с гръб и Домакинска престилка в комплект с ръкохватки от същият десен.

За удобство, домакинската престилка е с връзки от двете страни и голям джоб отпред.  Свежият десен, от който е изработена престилката ще допринесе за Вашето  настроение, докато творите в кухнята.

От десените от които са изработени домакинските престилки  „Калогера” предлага и покривки за маса, карета, тишлайфери, седалки за столове и декоративни калъфки за възглавници.

Направете дома си по-уютен с продуктите на „Калогера”!

Домакинска престилка от производител