Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни калъфки за възглавница

Сравнение на продукт (0)

Зелена калъфка за възлавница

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Зелена калъфка за възглавница  Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см.  и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ или Спиди, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от Произво..

Калъфка в Бледо Лилаво

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в бледо лилаво Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см.  и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ или Спиди, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от Производител..

Калъфка в Бордо

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в бордо Изработена е от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - Спиди или  ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в жълто

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Жълта калъфка за възглавница Слънчева лимонено жълта калъфка за възглавница изработена изцяло от памук. Красив детайл в озаряващ цвят подходяща както за спалнята така и за гостната или детската стая.    Калъфката се предлага в размери 50 x 70см. и 70/70 см. и е изработена от Ранфорс - 100 % памук. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се..

Калъфка в Капучино

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в капучино Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см.  Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - Спиди, ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в Цвят Праскова

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в цвят праскова  Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ или СПИДИ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в Черно

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в черно Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. и 70/70 см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - Спиди, ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка за възглавница - Бял крепон

7.00лв. без ДДС: 7.00лв.

Калъфка за възглавница бял крепон. Тя е със стандартен размер 50/70 см. Изработена е от крепон, който носи мекота и комфортен сън.Възглавниците и калъфките са важен елемент за добрия сън и ние от Калогера не правим компромис с качеството.  Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. калъфка от производ..

Калъфка за възглавница от памук - Петролена

5.50лв. без ДДС: 5.50лв.

Калъфка за възглавница в Петролен цвят. Калъфката за възглавница е изработена от 100% мек памук. Ще допълни всеки спален комплект с колоритното си присъствие. Възглавниците и калъфките са важен елемент за добрия сън и ние от Калогера не правим компромис с качеството. Калъфката с предлага в размер 50 / 70 см. и 70/70 Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорт..

Показва 1 до 9 от 20 (3 страници)

Едноцветни калъфки  за възглавница от Ранфорс

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове  на едноцветни калъфки за възглавница от Ранфорс от производител.

Едноцветните калъфки за възглавница от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от едноцветни калъфки за възглавница от Ранфорс в  различни размери.  

Едноцветни калъфки за възглавница  от Ранфорс от Производител