Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни калъфки за възглавница

Едноцветни калъфки  за възглавница от Ранфорс

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове  на едноцветни калъфки за възглавница от Ранфорс от производител.

Едноцветните калъфки за възглавница от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от едноцветни калъфки за възглавница от Ранфорс в  различни размери.  

Едноцветни калъфки за възглавница  от Ранфорс от Производител

Сравнение на продукт (0)

Калъфка в Бледо Лилаво

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в бледо лилаво със стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от Производител..

Калъфка в Бордо

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в бордо със стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в жълто

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Жълта калъфка за възглавница Слънчева лимонено жълта калъфка за възглавница изработена изцяло от памук. Красив детайл в озаряващ цвят подходяща както за спалнята така и за гостната или детската стая. к  Калъфката се предлага в размери 50 x 70см. и е изработена от Ранфорс - 100 % памук. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента пр..

Калъфка в Капучино

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в капучино със стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в Цвят Праскова

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в цвят праскова със стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка в Черно

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в черно стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производител..

Калъфка за възглавница - Бял крепон

5.00лв. без ДДС: 5.00лв.

Калъфка за възглавница бял крепон. Тя е със стандартен размер 50/70 см. Изработена е от крепон, който носи мекота и комфортен сън.Възглавниците и калъфките са важен елемент за добрия сън и ние от Калогера не правим компромис с качеството.  Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. калъфка от производ..

Калъфка за възглавница от памук - Петролена

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница в Петролен цвят. Калъфката за възглавница в стандартен размер изработена от 100% мек памук. Ще допълни всеки спален комплект с колоритното си присъствие. Възглавниците и калъфките са важен елемент за добрия сън и ние от Калогера не правим компромис с качеството. Калъфката е в размер 50 / 70 см. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспор..

Калъфка за възглавница от памук - Светло розова

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

 Калъфка за възглавница - Светло Розова Калъфката за възглавница в стандартен размер изработена от 100% мек памук. Ще допълни всеки спален комплект с колоритното си присъствие. Възглавниците и калъфките са важен елемент за добрия сън и ние от Калогера не правим компромис с качеството. Калъфката е в размер 50 / 70 см. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на тра..

Показва 1 до 9 от 20 (3 страници)