Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Халати

Сравнение на продукт (0)

Розов халат за Баня с качулка

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

Розов за баня с качулка Нежен Розов   Халат за Баня с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Фантастичен подарък за всяка дама, подходящ за плажа,..

Син Халат за Баня от Плюш

82.00лв. без ДДС: 82.00лв.

Син Халат за Баня от Плюш с качулка Луксозен  Син Халат за Баня от Плюш с качулка е изработен от плюш хавлия с грамаж 450гр/м2, 100% памук с луксозен паспел. Материята е без синтетични материали от фин памук гарантиращ максимална попиваемост. Луксозен  Син Халат за Баня от Плюш с качулка  е изработен с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го..

Домашен елек от микрофибър - кафяв

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Домашен елек от микрофибър - кафяв   “Калогогера" произведе специално за Вас, меки, топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Домашен елек от микрофибър е  изработен от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Домашен елек от микрофибър - кафяв е  изработен с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт...

Домашен елек от микрофибър - сив

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Домашен елек от микрофибър - Сив "Калогогера"произведе специално за Вас топли и пухкави елеци за студените зимни дни. Домашен елек от микрофибър - сив е изработен от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери! Домашен елек от микрофибър - сив  е изработени с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ и за мъже и за жени. Пр..

Домашен елек от полар - сив

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Домашен елек от полар - сив “Калогогера" произведе специално за Вас, меки и топли елеци за студените зимни дни. Домашен елек от полар е  изработен от материал 100% полиестер! Меки и приятни на допир, те ще Ви стоплят през хладните вечери!  Домашен елек от полар - сив е  изработен с цип и два странични джоба, за ваше услеснение и комфорт. Подходящ е и за мъже и за жени. Пред..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)