Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Памучен сатен

Памучен сатен

Какво Представлява Памучния Сатен?

Тези От Вас, Които Обичат Меки, Лъскави Материи Вероятно Харесват И Сатенените Чаршафи.

Сатена Се Характеризира С Дълги Влакнести Нишки От Пениран Или Кардиран Памук. Памука Преминава През Специална Обработка Чрез Технология Наречена Мерсеризиране.

Това Включва Накисването На Памуковите Влакна В Специална Баня С Натриев Хидроксид (Т.Е. Луга). В Резултат Влакната Стават По-Силни, По-Заздравени И По-Податливи При Обагряне На Тъканта. Също Така Тази Технология Им Придава Мек Блясък, Които Е Един От Основните Белези На Добрия Памучен Сатен. Той Трябва Да Е Много Мек И Нежен На Допир, Гладък Като Скъпа Китайска Коприна. Материята Сатен Е Широко Използвана И В Модната Индустрия.

Срещаме Я При Скъпите Сака На Прочути Дизайнери Във Вид На Подплата. От Тази Луксозна Материя Се Изработва Дамско Облекло, Бельо, Нощници И Други.

В Текстилната Индустрия Най-Широко Приложение Намира Под Формата На Спално Бельо, Луксозни Чаршафи, Изискани Завеси С Релефни Оформления И Леки Ежедневни Халати. Ние От Калогера Се Гордеем С Колекцията Си От Памучен Сатен, Която Се Отличава С Първокласно Качество, Съвременен Дизайн И Меки Пастелни Нюанси. Не Пропускайте Да Се Насладите На Невероятния Комфорт В Дома Си Със Нашите Сатенени Комплекти Изработени От Памучен Сатен,100% Памук.