Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Ползата от протектора за матрак

Ползата от протектора за матрак

За да удължите живота на вашия матрак е нужна една малка инвестиция, която ще ви се отплати в дългосрочен план. Нашите протектори за матраци са с най-ниската цена на пазара. Предлагат се във вариант протектор с ластици и протектор тип калъф. И двата варианта имат свойте преимущества. Покритието на всеки протектор е изработено от мек памучен материал за да бъде комфортен и удобен при употреба. В долната си част имат гумирана, водонепропусклива подложка. Изключително лесни за поставяне те поддържат високо ниво на хигиена. Могат да се перат в перална машина според инструкциите на етиката и съхнат бързо. Особено полезни са при семейства с малки деца през периода на премахването на памперса. Вие и вашето дете ще спите спокойно без да се тревожите,че то може да се изпусне по време на сън.
Ние от Калогера предлагаме пълна номерация протектори подходящи и за възрастни, трудноподвижни хора.
Протекторите за матраци намират отлично приложение при хотели, мотели или стай за отдих. Те се хрижат и предпазват вашите гости да не нанасят големи поражения, които биха ви стрували скъпо при почистването им.
Изключително удобни, практични и полезни те могат да се използват през всеки сезон. Протектора не само защитава матрака от зацапване, но и удължава неговия живот. Той също така предпазва от разливане на течности, които нанасят голяма вреда на матрака.
Това може да доведе до ръждясване на пружините придружено с неприятна миризма. Протекторите са подходящи за всякакви видове матраци - с мемори пяна, с пружини и дори за матраци от дунапрен. Съвременната текстилна индустрия предлага голямо разнообразие от модели и размери.
Ако все пак в нашия каталог не откривате своя размер ние можем да ви го ушием за да пасне идеално на леглото ви, защото комфорта по време на сън е най-важен.