Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски и Бебешки Одеяла

Сравнение на продукт (0)

Бебешко одеяло със слонче - синьо

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

БЕБЕШКО ОДЕЯЛО със слонче - синьо Бебешко одеалце със слонче - синьо  е изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  със слонче ..

Бебешко Пухкаво Одеяло - Моряче

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО - МОРЯЧЕ   Бебешко пухкаво одеялце - Моряче е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане.  Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело моряче в слънчев ден, в пастелни нежни  цветове подходящи  както за момиченца..

Бебешко Пухкаво Одеяло - Сърничка в Розово

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО - СЪРНИЧКА В РОЗОВО Бебешко пухкаво одеялце - сърничка в розово е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весела сърничка, цветя и пеперуди на розов фон, подходящо за момиченц..

Испанско одеяло за Момичета - Принцеса

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в лилаво - Принцеса Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло с детски мотив приказна принцеса е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в лилави тонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за момичета. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате  да зарад..

Испанско одеяло за Момчета -  Състезателна кола

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в синьо- Състезателна кола Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло в синьо със състезателна кола е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в синитонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за момче. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате  да за..

Испанско одеяло с Айфеловата кула -  Париж

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло с Айфелова кула - Париж Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло с изображение на Айфеловата кула в Париж е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в сини и бежови тонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за както за момчета, така и  момичета. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото..

Испанско одеяло с Биг Бен  -  Лондон

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло с Биг Бен - Лондон Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло с изображение на Биг Бен в Лондон е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е с изображение на часовниковата кула Биг Бен върху английското знаме в сини и червени тонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за както за момчета, така и  м..

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички в нежно сив цвят и изпъстрено с цветни звездички в синьо, розово и жълто. изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички е перфектно решение, когато искате да да се почувствате ..

Бебешко лятно одеяло

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бебешко лятно одеяло За прохладните летни вечери, за удобство и комфорт на вашето бебе Калогера изработи Бебешко лятно одеяло. Одеялцето  е от плат памук/ полиестер и напомня на ръчно  изплетена от баба пелена за вашето малко слънчице. Изработва се с размер 75 см. /100 см. и в пастелен тон на цвят резеда. Бебешко лятно одеяло е походящо е както за  момиченца, така и за момченца. &..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)

Детски и Бебешки одеяла 

За топлина, удобство и комфорт на вашето дете в Онлайн магазина на Калогера  може да откриете  Бебешки  и Детски одеяла произведени от Калогера, както и внос с вносител – Калогера.  Одеялата  са с детски мотиви, подходящи  за момиченца и момченца.

Бебешки одеяла подходящи за изписване, за бебешкото столче или количка.

Бебешко лятно одеяло  за прохладните летни вечери

 Подарете топлина и комфорт на вашето дете с продуктите за деца  изработени от „Калогера“ !

 

Бебешки одеяла от производител