Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски и Бебешки Одеяла

Сравнение на продукт (0)

Бебешко Бяло Одеяло  с Апликация

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

  БЕБЕШКО БЯЛО ОДЕЯЛО ОТ ПОЛАР С АПЛИКАЦИЯ Бебешкото одеялце  е изработено от  бял поларен плат - 100 % полиестер и  има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане.  Бебешкото одеяло е с детска апликация/ картинка на слонче, котета и мечета и е обкантено по края. Подходящо е както за  момченца, така и за мом..

Бебешко одеяло със слонче - синьо

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

БЕБЕШКО ОДЕЯЛО със слонче - синьо Бебешко одеалце със слонче - синьо  е изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  със слонче ..

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Слонче в бежово

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО ОТ МИКРОФИБЪР - СЛОНЧЕ В БЕЖОВО Бебешко пухкаво одеялце със слонче в бежов цвят е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело слонче, цветя и пеперуди на бежов фон, подходящо за момч..

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Слонче в синьо

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО ОТ МИКРОФИБЪР - СЛОНЧЕ В СИНЬО Бебешко пухкаво одеялце със слонче в син цвят е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело слонче, цветя и пеперуди на син фон, подходящо за момченца...

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Сърничка в Розово

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО - СЪРНИЧКА В РОЗОВО Бебешко пухкаво одеялце - сърничка в розово е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весела сърничка, цветя и пеперуди на розов фон, подходящо за момиченц..

Испанско одеяло за Момчета -  Състезателна кола

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в синьо- Състезателна кола Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло в синьо със състезателна кола е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в синитонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за момче. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате  да за..

Бебешко лятно одеяло

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бебешко лятно одеяло За прохладните летни вечери, за удобство и комфорт на вашето бебе Калогера изработи Бебешко лятно одеяло. Одеялцето  е от плат памук/ полиестер и напомня на ръчно  изплетена от баба пелена за вашето малко слънчице. Изработва се с размер 75 см. /100 см. и в пастелен тон на цвят резеда. Бебешко лятно одеяло е походящо е както за  момиченца, така и за момченца. &..

Бебешко Одеяло в Слънчеви Нюанси

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Бебешко одеяло в слъчеви нюанси Бебешко одеалце в слънчеви нюанси изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  с детски мотиви и в нежни цветове под..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Детски и Бебешки одеяла 

За топлина, удобство и комфорт на вашето дете в Онлайн магазина на Калогера  може да откриете  Бебешки  и Детски одеяла произведени от Калогера, както и внос с вносител – Калогера.  Одеялата  са с детски мотиви, подходящи  за момиченца и момченца.

Бебешки одеяла подходящи за изписване, за бебешкото столче или количка.

Бебешко лятно одеяло  за прохладните летни вечери

 Подарете топлина и комфорт на вашето дете с продуктите за деца  изработени от „Калогера“ !

 

Бебешки одеяла от производител