Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Винтидж покривки за маса и карета

Винтидж покривки и Карета за маса 

Стил и красота ще създадете  Винтидж  покривки за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом.

Изискани модели за всеки естет и любител на красивото, с които трапезата ви ще заблести

 Можете да постигнете страхотна винтидж декорация на дома си с каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Каретата и тишлайферите са изработени от лен   и  са допълнен с красива дантела по краищата, която му придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек.

Каретата и тишлайферите  се предлагат в различни цветове, съобразени с интериора на вашия дом.

покривки и карета от производител

Сравнение на продукт (0)

Винтидж карета и тишлайфери

9.80лв. без ДДС: 9.80лв.

Можете да постигнете страхотна винтидж декорация на дома си с каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Каретата и тишлайферите са изработени от 100 % полиестер   и    допълнени с красива дантела по краищата, която им придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек. Каретата и тишлайферите  се предлагат в различни цвет..

Винтидж покривки

23.00лв. без ДДС: 23.00лв.

Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести Покривката е изработена от 100 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в различни цветове, съобразени с интериора на вашия дом. / може да бъде изработена и ..

ПОКРИВКА ЗА МАСА ЛОНДОН

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Красива покривка за маса. Поддържа се лесно незадържа лекета и няма нужда да се глади. Покривката е изработена от 100% полиестер и се предлага в следните варианти: Вариант 1: 100x135 см Вариант 2: ф135 Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)