Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Винтидж покривки за маса и карета

Сравнение на продукт (0)

Винтидж карета и тишлайфери

9.80лв. без ДДС: 9.80лв.

Винтидж карета и тишлайфери с дантела Можете да постигнете страхотна Винтидж декорация на дома си с каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Каретата и тишлайферите са изработени от изкуствен лен 100 % полиестер   и    допълнени с красива дантела по краищата, която им придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек. ..

Винтидж покривка за маса с дантела

23.00лв. без ДДС: 23.00лв.

Винтидж покривка за маса с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Покривката е изработена от изкуствен лен  100 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в различни цветове, съобразен..

Винтидж покривка за маса  в кафяво с цветни сърца

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Винтидж покривка за маса в кафяво с цветни сърца Винтиж покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса ще преобрази интериора в дома ви и ще създаде настроение, уют и комфорт във вашата кухня или трапезария. Различна и оригинална покривката е в преливащи се нюанси от бежово до кафяво, наподобяващи дървен под изпъстрен с червени, сини, зелени и охра сърца.    Винтидж покри..

ПОКРИВКА ЗА МАСА ЛОНДОН

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Красива покривка за маса. Поддържа се лесно незадържа лекета и няма нужда да се глади. Покривката е изработена от 100% полиестер и се предлага в следните варианти: Вариант 1: 100x135 см Вариант 2: ф135 Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката. ..

Покривка за маса - Винтидж зелени квадрати

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Покривка за маса - Винтидж зелени квадратни кръпки Винтидж покривка за маса  със зелени квадратни кръпки в различни десени.  Различна и оригинална, покривката е с квадратни кръпки в различни нюанси на зеленият цвят. Редуват се като пришити квадратни парчета наподобяващи дантела, каре и тъмно зелен пепит. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблес..

Покривка за маса - Винтидж сини квадрати

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Покривка за маса - Винтидж сини квадратни кръпки Винтидж покривка за маса  със сини квадратни кръпки в различни десени.  Различна и оригинална, покривката е с квадратни кръпки в различни нюанси на синият цвят. Редуват се като пришити квадратни парчета наподобяващи дантела, каре и тъмно син пепит. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. &nb..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Винтидж покривки и Карета за маса 

Стил и красота ще създадете  Винтидж  покривки за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом.

Изискани модели за всеки естет и любител на красивото, с които трапезата ви ще заблести

 Можете да постигнете страхотна винтидж декорация на дома си с каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Каретата и тишлайферите са изработени от лен   и  са допълнен с красива дантела по краищата, която му придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек.

Каретата и тишлайферите  се предлагат в различни цветове, съобразени с интериора на вашия дом.

покривки и карета от производител