Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Битови покривки, карета, тишлайфери

Сравнение на продукт (0)

Битова Покривка за маса - Бяла с шевици

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

 Битова покривка за маса - Бяла с шевици Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовата покривка за маса в бял цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата  160 см. Л..

Битова Покривка за маса - Зелена с шевици

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

 Битова покривка за маса - Зелена с шевици Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие.  Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовата покривка за маса в зелен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата  ..

Битова Покривка за маса - Зелена с шевици 155/180 елипса

43.00лв. без ДДС: 43.00лв.

 Битова покривка за маса - Зелена с шевици  Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие.  Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовата покривка за маса в зелен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата..

Битова Покривка за маса - Червена с шевици

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

 Битова покривка за маса - Червена с шевици Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовата покривка за маса в червен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата  160..

Битова Покривка за маса в червено и зелено  с шевици

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

 Битова покривка за маса в зелено и червено с шевици Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовата покривка за маса в червен и  зелен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ши..

Тишлайфер с битови мотиви - Бял

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Тишлайфер с битови мотиви - бял Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие.  Тишлайфер за маса с шевици, поставен върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Тишлайфер за маса с битови мотиви в бял цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата  160 см. Л..

Тишлайфер с битови мотиви - Зелен

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Тишлайфер с битови мотиви - зелен Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Тишлайфер за маса с шевици, поставен върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Тишлайфер за маса с битови мотиви в зелен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на плата  160 см. Лес..

Тишлайфер с битови мотиви в червен и зелен цвят

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Тишлайфер с битови мотиви в червен и зелен  Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Тишлайфер за маса с шевици, поставен върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Тишлайфер за маса с битови мотиви в червен и зелен цвят с шевици   е изработена от плат памук/полиестер с ширина на..

Битово Каре за маса - Бяло с шевици

3.50лв. без ДДС: 3.50лв.

 Битово каре за маса - Бяло с шевици Българските шевици са  изкуство, с което предците ни са предавали послание за здраве, любов и благоденствие. Покривка за маса с шевици, поставена върху вашата трапезна маса ще създаде усещане за уют, комфорт и топлина. Битовото каре за маса в бял цвят с шевици   е изработено от плат памук/полиестер с ширина на плата  160 см. Лесни са ..

Показва 1 до 9 от 11 (2 страници)