Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове за тънки завеси/пердета за Детска стая

Сравнение на продукт (0)

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Вълшебно царство

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с принцеси , еднорози , облачета и замъци В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимите на вашето дете принцеси, вълшебни еднорози върху весели облачета и замъци. Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче. Ширината на плата..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Елза и Ана

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Елза и Ана за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимите на вашето дете герои Елза и Ана.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100 % полиестер, с оловна нишка. Пр..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - космос

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с космонавти, роботи, космически ракети и планети В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с космонавти, планети, звезди, ракети, космически кораби и роботи.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за  момче. Ширината на плата е 3,..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Мики Маус

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Мики Маус за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимият на вашето дете герой Мики Маус с кола, самолет и мотор.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100 %..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Спайдърмен

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал със спайдърмен за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимият на вашето дете герой Спайдърмен. Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100 % полиестер, с оловна нишка. Произве..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Веселото Слонче

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с весело слонче за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван със слонцета в лодка, на разходка, на пикник  и пастелно жълт бордюр. Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Мечо Пух и приятели

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Мечо Пух и неговите приятели за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимият на вашето дете герой Мечо Пух и неговите приятели.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. ..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Платове за тънки пердета, завеси за Детска стая

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни Едноцветни и Пъстри  десени  платове  за изработка на тънки завеси за вашият дом, ресторант, хотел или къща за гости.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете платове за тънки пердета/завеси за Детска стая  с оригинални детски десени с любими герои на вашето дете.

Голямо разнообразие на платове – едноцветни, пъстри, детски  и многоцветни в различни десени за тънки пердета/завеси.

Платове от вносител