Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни пъстри покривки от памук/полиестер

Сравнение на продукт (0)

Покривка за маса -  бежови квадрати с маслинови клонки

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с маслинови клонки на фон от бежови и екрю квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката е  с десен изпъстрен с маслинови клоки в пастелни тонове върху фон от екрю и бежови квадрати.    Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специал..

Покривка за маса - Морско дъно

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса  Морско дъно Интересна Арт покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса "Морско дъно"  е с десен изпъстрен с  с морски звезди, раковини, морски кончета, разноцветни рибки  и водорасли. .Покривката  ще внесе лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънче..

Покривка за маса - Пеперуди

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса пеперуди Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.  Покривката е изпъстрена с разноцветни пеперуди и цветя в пастелни тонове. Покривката за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специални поводи. Покривката ще внесе много свежест и слънчево настроение в дома ви. Поддържа се лесн..

Покривка за маса - феерия от рози

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с нежни и красиви рози Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката  е в бежов цвят,  изпъстрена като градина с нежни и красиви рози  в розов цвят.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата. Покр..

Покривка за маса - Арт в сиво на цветя

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Стилна покривка за маса  в пастелен сив цвят с цветя Стилна покривка, поставена върху трапезна или холна  маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката е  с десен в пастелно сив цвят, артистично изпъстрена с изрисувани цветя в светли нюанси. Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специални поводи. Покривката ще внесе  стил и ..

Покривка за маса - Арт кафе в синьо

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса  Арт кафе в сини нюанси Покривка за  маса специално  за Вашето сутрешно кафе. Поставена върху трапезна, холна или градинска маса  ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката, декорирана с различни колажи с чашки за кафе, чайничета и арт кафенета в пастелни сини и капучино цветове, ще внесе усещане за мирис на кафе в д..

Покривка за маса - Ботаника

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса Ботаника Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.   Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специални поводи. Покривката ще внесе много свежест и слънчево настроение в дома ви. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер. Изработва се в различни..

Покривка за маса - Червени и бели квадрати с маслинови клонки

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с маслинови клонки на фон от червени и бели квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката е  с десен изпъстрен с маслинови клоки в пастелни тонове върху фон от бели и червени квадрати.    Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специ..

Покривка за маса - Букет оранжеви цветя

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с букети оранжеви цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Букет оранжеви цветя ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката е  изпъстрена със слънчени  оранжеви цветя в пастелни тонове, декорирани с нежни орнаментивърху фо..

Показва 1 до 9 от 21 (3 страници)