Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Великденски платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Великденски Плат от памук/полиестер  с кант Великденски зайчета

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Испански плат с кант  Великденски зайчета Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен великденски яйца с кант кошнички с зайчета и разноцвентни виликденски яйца  по дължината на плата. Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддър..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски зайчета

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат -Великденски зайчета Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен , изпъстрен с зайчета в кошнички с великденски яйца в пастелни тонове Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски зайчета и пиленца в кошнички

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат -Великденски зайчета и пиленца в кошнички Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен , изпъстрен с зайчета и пиленца в кошнички с великденски яйца в пастелни тонове Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесн..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски зайчета и пиленца с бежов кант

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Испански плат - Великденски зайчета и пиленца с бижов кант Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен великденски зайчета и пиленца в кошнички с разноцветни великденски яйца с бежов красив  кант в бежов цвят по дължината на плата. Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер...

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски пачуър с зелен кант пепит

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Испански плат - Великденски пачуърк с зелен кант пепит Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен с кръпки в зелено каре и пепит, великденски зайчета и кошнички с разноцветни великденски яйца с кант пепит в зелен цвят по дължината на плата   Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % памук, 50 ..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски пачуърк

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат -Великденски пачуърк Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен , изпъстрен с кръпки в зелено каре и пепит, великденски зайчета и кошнички с разноцветни великденски яйца. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържа..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Приятели

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат -Великден с приятели Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен , изпъстрен с зайчета, пиленца  и великденски яйца в пастелни тонове Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се п..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер с кант градински Джуджета и великденски яйца

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Испански плат с кант  с Градински джуджета, морковчета и великденски яйца Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен оранжеви морковчета,  с кант градински джуджета  и разноцвентни виликденски яйца  по дължината на плата. Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % памук, 50 % поли..

Испански Великденски Плат от памук/полиестер - Великденски яйца и пролетни цветя

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат, изпъстрен с шарени великденски яйца  и пролетни цветя Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен с шарени великденски яйца и пролетни цветя във весели цветове. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се по..

Показва 1 до 9 от 11 (2 страници)