Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декорация за детска стая

Сравнение на продукт (0)

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Есен в гората

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

 Декоративна калъфка Есен в гората Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Декоративнита калъфка е като картина, изпълнена с  очарованието на есента в гората  с таралеж и катеричка сред падащи листа, гъбки и жълъди. Декоративна ..

Тишлайфер - Есен в гората 45/140

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Тишлайфер Есен в гората   Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение кам вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана  маса.  Тишлайферът е като картина, изпълнена с очаровението на есенна с таралеж и катеричка сред падащи листа,гъбки и жъл..

Декоративна Салфетка за маса - Есен в гората

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса - Есен в гората Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Декоративната салфетка е като есенна картина на гората с падащи листа, таралеж и ..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Елза и Ана

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Елза и Ана за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимите на вашето дете герои Елза и Ана.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100 % полиестер, с оловна нишка. Пр..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - космос

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с космонавти, роботи, космически ракети и планети В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с космонавти, планети, звезди, ракети, космически кораби и роботи.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за  момче. Ширината на плата е 3,..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Мики Маус

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Мики Маус за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимият на вашето дете герой Мики Маус с кола, самолет и мотор.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100 %..

Покривка за маса с детски десен Мечета

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса с детски десен цветни мечета Цветна покривка с детски десен Мечета ще зарадва вашето дете и ще внесе много свежест и слънчево настроение в детската стая. Покривката е изпъстрена с розови, зелени, жълти, кафяви и лилави мечета и цветчета с същите цветове. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер. Изработва се в различни размери и форми - правоъгълна, квадратн..

Покривка за маса - Плодове

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса с плодове Весела покривка за маса, изпъстрена с плодове от череши, ягоди и ананаси.  Покривка за маса с плодове  ще промени интериора във вашата кухня, дневна или трапезари, ще я направи  слънчева и и ще ви накара да се усмихнете. Покривките за маса са идеални за ежедневна употреба,  лесната им поддръжка  ги прави предпочитани от местата за хранене като ..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Веселото Слонче

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с весело слонче за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван със слонцета в лодка, на разходка, на пикник  и пастелно жълт бордюр. Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)