Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декорация за детска стая

Сравнение на продукт (0)

Тишлайфер - Есен в гората 45/140

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Тишлайфер Есен в гората   Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение кам вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана  маса.  Тишлайферът е като картина, изпълнена с очаровението на есенна с таралеж и катеричка сред падащи листа,гъбки и жъл..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Есен в гората

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

 Декоративна калъфка Есен в гората Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Декоративнита калъфка е като картина, изпълнена с  очарованието на есента в гората  с таралеж и катеричка сред падащи листа, гъбки и жълъди. Декоративна ..

Декоративна Салфетка за маса - Есен в гората

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

 Декоративна салфетка за маса - Есен в гората Декоративната салфетка  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще я използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставена върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна или холна маса. Декоративната салфетка е като есенна картина на гората с падащи листа, таралеж и ..

Декоративна калъфка - Цветни Мечета

7.00лв. без ДДС: 7.00лв.

 Декоративна калъфка – Цветни мечета Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Цветна декоративна калъфка с детски десен Мечета ще зарадва вашето дете и ще внесе много свежест и слънчево настроение в детската стая. Калъфката е изпъстрена с розови, зелени, жълти, кафяви и лилави мечета и..

Покривка за маса с детски десен Мечета

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса с детски десен цветни мечета Цветна покривка с детски десен Мечета ще зарадва вашето дете и ще внесе много свежест и слънчево настроение в детската стая. Покривката е изпъстрена с розови, зелени, жълти, кафяви и лилави мечета и цветчета с същите цветове. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер. Изработва се в различни размери и форми - правоъгълна, квадратн..

Покривка за маса - Плодове

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса с плодове Весела покривка за маса, изпъстрена с плодове от череши, ягоди и ананаси.  Покривка за маса с плодове  ще промени интериора във вашата кухня, дневна или трапезари, ще я направи  слънчева и и ще ви накара да се усмихнете. Покривките за маса са идеални за ежедневна употреба,  лесната им поддръжка  ги прави предпочитани от местата за хранене като ..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Веселото Слонче

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с весело слонче за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван със слонцета в лодка, на разходка, на пикник  и пастелно жълт бордюр. Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. , състав..

Плат рисуван воал за тънко перде  за Детска стая - Мечо Пух и приятели

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с Мечо Пух и неговите приятели за детска стая В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер за стаята на вашето дете. Платът е в  бял цвят изрисуван с любимият на вашето дете герой Мечо Пух и неговите приятели.  Лек и фееричен, платът е подходящ за детска стая за момиче и момче. Ширината на плата е 3,00 м. ..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)