Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета

Сравнение на продукт (0)

Великденско каре за маса - Великденски яйца и пролетни цветя 100/100

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Великденско каре за маса великденски яйца и пролетни цветя Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденското каре за маса  е изработено от жакардов плат с десен изпъстрен разноцветни великденс..

Великденско каре за маса - Великденско настроение 100/100

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Великденско каре за маса великденско настроение Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденски тишлайфер. Великденско каре за маса – великденско настроение е изработено от жакардов плат с десен изпъстрен разноцветни&nb..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Петел и великденски яйца

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия - Петел и великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – петел и великденски яйца ..

Великденско винтидж каре - великденски яйца и зайци.

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО ВИНТИДЖ КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЗАЙЦИ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско..

Великденско каре - Великденски зайчета и кошнички с яйца

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА С ЗАЙЧЕТА И КОШНИЧКИ С ЯЙЦА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре за маса. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско  каре за маса и ще внесете много  уют и..

Великденско каре - Великденски яйца и пролетни цветя

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ПРОЛЕТНИ ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре за маса. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско  каре за маса и ще внесете много&nbs..

Великденско каре - Великденско настроение

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКО НАСТРОЕНИЕ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре за маса.   Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско  каре за маса и ще внесете много  ..

Великденско каре - Пъстри Великденски Яйца

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ПЪСТРИ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре за маса. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско  каре за маса и ще внесете много  уют и п..

Великденско Каре за Маса с  бродерия - Пъстри великденски яйца

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия с пъстри великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – пъстри великденски яйца е израб..

Показва 1 до 9 от 14 (2 страници)