Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета

Сравнение на продукт (0)

Великденско Каре за Маса с  бродерия - Пъстри великденски яйца

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия с пъстри великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – пъстри великденски яйца е израб..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и оранжеви маргаритки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия С великденски яйца и венец от нежни оранжеви маргаритки Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденското каре за маса е изработено от  б..

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви, ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – великденски яйца и лалета е изработено от  плат с дигитален печат. П..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)