Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета

Сравнение на продукт (0)

Великденско Каре за маса - Великденски Яйца

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

Великденско Каре за маса - Великденски Яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – великденски яйца е изработено от  плат с дигитален печат. Препоръчител..

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви, ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – великденски яйца и лалета е изработено от  плат с дигитален печат. П..

Великденско Каре за Маса - Заек

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Великденско каре Заек от Калогера Бургас Размер 85 х 85 см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

Великденско Каре за маса - Зайци

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

Великденско каре за маса - Зайци Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките  Великденско каре за маса зайци дигитален печат. Размер 90х90см Направете до..

Великденско каре за маса - Петел и кокошка

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Великденско каре за маса петел и кокошка с размер 90х90см. Материя памук/полиестер. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА- ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЙЧЕТА

9.50лв. без ДДС: 9.50лв.

Великденско каре за маса - Великденски зайчета Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. Великденският заек е един от символите на предстоящия празник. С него Великден става по-весел и пъстър, освен това се превръща в любим герой на по-малките Великденско каре за маса – великденски зайчета е изработено от ..

Каре за маса - Рози Различни Цветове

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна маса. Няма друго цвете на земята като РОЗАТА, което през вековете да е заслужило толкова суперлативи. Свенлива и тиха, бледа или пищно цветна, дискретна или с плъте..

Каре за маса - Слънчогледи

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Карето за маса  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Добавете едно модерно излъчване на вашата холна или трапезна маса с каре СЛЪНЧОГЛЕДИ  и ще внесете много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Каре   Слънчогледи   е изработено е от жакардов плат – памук/полиестер. Препоръчително е  да се пере на 40 градуса. &nbs..

Каре за маса - Цветя

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Каре Цветя Памук/полиестер 50/50 Размер : 100 х 100 см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.    ..

Показва 1 до 9 от 17 (2 страници)