Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета

Сравнение на продукт (0)

Великденско Каре за Маса с  бродерия - Пъстри великденски яйца

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия с пъстри великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – пъстри великденски яйца е израб..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и оранжеви маргаритки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия С великденски яйца и венец от нежни оранжеви маргаритки Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденското каре за маса е изработено от  б..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и пиленца

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски яйца и пиленца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е с бежов кант изпъстрен с бродерия в нежни цветове на..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и пчеличка

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски яйца и пчеличка Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е с бежов кант изпъстрен с бродерия в нежни цветове н..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденско  зайче и пролетни цветя

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски зайчета и пролетни цветя Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е  с бежов кант изпъстрен с бродерия в ..

Великденско каре - Великденски яйца с панделки и цветя

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА С ПАНДЕЛКИ И ЦВЕТЯ Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре за маса. Добавете едно луксозно докосване към масата си с великденско  каре за маса и ще внесете много&n..

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ ЗА МАСА - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

ВЕЛИКДЕНСКО КАРЕ - ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И ЛАЛЕТА Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви, ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – великденски яйца и лалета е изработено от  плат с дигитален печат. П..

Каре за маса с бродерия - Бели Маргаритки

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Каре за маса  с бродерия на бели маргаритки  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритка е чистота и невинност.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса с  бели маргаритки и ще внесете много свежест,  усещане за ..

Каре за маса с бродерия - Зелени клонки с жълти цветенца

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Каре за маса  с бродерия на зелени клонки с жълти цветчета Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с бяло каре за маса с зелени клонки и и жълти цветенца и ще внесете много свежест,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви Карето е изработено от бял плат изкуствен лен - 100 % полиестер, ..

Показва 1 до 9 от 12 (2 страници)