Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Коледни платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Плат от памук/полиестер - Аромат на Коледа

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с елхови клонки и шишарки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен с елхови клонки и шишарки, носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е..

Испански Плат от памук/полиестер - Дядо Коледа и елхи

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с Дядо Коледа, снежни човеци и коледни елхички Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен Дядо коледа и елхи,  носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лес..

Испански Плат от памук/полиестер - Златна коледа в червено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат в червен цвят, изпъстрен със златни коледни играчки и снежинки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се пер..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен Колаж

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледен колаж Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за п..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен пачуърк с жълти панделки

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледен пачуър с жълти панделки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен с кръпки, като картички, носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчит..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни звезди и клонки с играчки

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледни звезди и клонки с играчки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен сколедни звезди и коледни играчкикато картички, носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се по..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни играчки в червено и зелено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледни играчки за елха в червен и зелен цвят Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни играчки в червен и зелен цвятц Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мож..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледно настроение

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат Коледно настроение Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер със снежинки, коледни звезди  и коледни елхички. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)