Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Коледни платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Плат от памук/полиестер - Дядо коледа и снежинки в зелено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с дядо коледа, снежен човек и снежинки в зелено Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен със снежинки в зелен цвят , коледни играчки, весел дядо коледа и снежен човек. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно...

Испански Плат от памук/полиестер - Златна коледа в червено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат в червен цвят, изпъстрен със златни коледни играчки и снежинки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се пер..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен Колаж

17.00лв. 20.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Испански плат с коледен колаж Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за п..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен пачуърк с елени

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледен пачуър с елени Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен с кръпки, като картички, носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни играчки

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледни играчки за елха Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни играчки - звезди, коледни топки, ботушчета и кесийки Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мож..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни подаръци

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат коледни подаръци Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен коледни опаковани подаръци, детски кончета, бонбони, чорапчета и оловни войничета. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се пер..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледно настроение

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат Коледно настроение Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер със снежинки, коледни звезди  и коледни елхички. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Испански Плат от памук/полиестер жакардов - Коледа у дома

40.00лв. без ДДС: 40.00лв.

Испански плат, изпъстрен с къщички, елхички и елени Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат жакардов от памук/полиестер с десен изпъстрен с къщички и деца играещи на снега около тях, снежни човеца, коледни опаковани подаръци в коли и автобуси, украсени коледни елхи и оловни войничета. Ширината на плата е 1.40 м. , състав 50 % п..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)