Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Коледни платове внос от Испания

Сравнение на продукт (0)

Испански Плат от памук/полиестер - Дядо коледа и снежинки в зелено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с дядо коледа, снежен човек и снежинки в зелено Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен със снежинки в зелен цвят , коледни играчки, весел дядо коледа и снежен човек. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно...

Испански Плат от памук/полиестер - Златна коледа в червено

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат в червен цвят, изпъстрен със златни коледни играчки и снежинки Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се пер..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен Колаж

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледен колаж Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди, дядо коледа  и коледни играчки. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за п..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледен пачуърк с елени

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледен пачуър с елени Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер  с  десен, изпъстрен с кръпки, като картички, носещи духа на коледният уют и топлина Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни Елфи

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с   Коледните елфи Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с помошниците на Дядо Коледа  вълшебните коледни Елфи. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мож..

Испански Плат от памук/полиестер - коледни звезди и играчки за елха

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледни звезди и играчки за елха Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни звезди и коледни играчки за елха. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се изпол..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни играчки

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат с коледни играчки за елха Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с коледни играчки - звезди, коледни топки, ботушчета и кесийки Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът мож..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледни подаръци

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат коледни подаръци Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер с десен изпъстрен коледни опаковани подаръци, детски кончета, бонбони, чорапчета и оловни войничета. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се пер..

Испански Плат от памук/полиестер - Коледно настроение

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Испански плат Коледно настроение Калогера - вносител на платове от Испания. В онлайн магазина на Калогера може да намерите Испански плат от памук/полиестер със снежинки, коледни звезди  и коледни елхички. Ширината на плата е 2.80 м. , състав 50 % памук, 50 % полиестер. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса. Платът може се използва за..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)