Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Луксозни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна Покривка за маса в Бяло

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна покривка за маса в бяло с нежни орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покривката е изработена от плат &nd..

Луксозна Покривка за маса в Екрю

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна покривка за маса в Екрю с нежни орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покривката е изработена от плат &nd..

Луксозна покривка за маса в екрю с орнаменти

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Луксозна покривка за маса в екрю с орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от луксозна покривка поставена на масата. Покривката е изработена в цвят екрю с красиви орнаменти, които я правят изящна и стилна .  Луксозна покривка за маса в екрю с орнаменти ще създаде празнична и изтънчена атмосфера във вашият дом. Покривката е изработена от   плат  50..

Луксозна покривка за маса в стил Рококо

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Луксозна покривка за маса в стил Рококо Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от луксозна покривка поставена на масата. Стилът Рококо се  характеризира с грациозност, лекота, изящество и кокетност.  Луксозна покривка за маса в стил Рококо ще създаде празнична и изтънчена атмосфера във вашият дом. Луксозна покривка за маса в стил Рококо е изработена в нежно бежов то..

Луксозна Поливискозна Покривка

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Луксозна поливискозна покривка Луксозна серия поливискозни покривки в различни размери и форми подходяща за специален повод или стилен подарък. Покривката е в Цвят Екрю с втъкан кант. Състав 65% полиестер и 35% вискоза. *Покривката може да бъде изработена и само в цвят екрю (дюс, без втъкан кант). Изключително подходяща за вашият празник, покривка. На снимката е показана само кръглата покривка ..

Луксозна Покривка в Бяло - 100% Памук

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Луксозна водоустойчива покривка за маса в бяло  100 % памук Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покрив..

Луксозна покривка за маса със сребърни орнаменти

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса със сребърни орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от луксозна покривка поставена на масата. Луксозна покривка за маса със сребърни орнаменти ще създаде празнична и изтънчена атмосфера във вашият дом. Луксозна покривка за маса със сребрени орнаменти е изработена в едноцветен плат - бежов, сив, бордо със сребърни орнаменти имитиращ..

Луксозен тишлайфер  за маса в екрю с орнаменти

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Луксозен тишлайфер за маса  в екрю с орнаменти Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение кам вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна маса.    Луксознен тишлайфер  за маса в екрю с орнаменти  ще създаде празнична и изтънч..

Луксозен тишлайфер  за маса в стил Рококо

9.80лв. без ДДС: 9.80лв.

Луксозен тишлайферза маса  в стил Рококо Тишлайферът е стилно, красиво и неотразимо допълнение кам вашата маса.  Дали ще го използвате като акцент върху масата самостоятелно или поставен върху друга покривка, във всеки вариант ще имате една  красиво декорирана трапезна маса.  Стилът Рококо се  характеризира с грациозност, лекота, изящество и кокетност.  Луксознен ти..

Показва 1 до 9 от 14 (2 страници)

Луксозни покривки за маса

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи,  луксозната покривка е  перфектна идея.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки от изкуствен лен в различни цветове, подходящи както за дома така и за ресторанти. Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Луксозна покривка за маса от производител.