Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Луксозни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна покривка за маса в сиво с орнаменти рози в син цвят

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в сив цвят с орнаменти рози в син цвят Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в сив цвят  с тъмно сини рози може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от жакардов плат  100 % полиес..

Луксозна покривка за маса в тъмно сив меланж

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в тъмно сиво меланж Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозната покривка за маса е в  тъмно сив преливащ се цвят с лъскав ефект, наподобяващ кожа, може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от  плат 10..

Луксозна покривка за маса от жакард в капучино с цветя в цвят брик

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти  цветя в брик Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в цвят брик може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покр..

Луксозна покривка за маса от жакард в цвят капучино с кафяви цветя

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти кафяви цветя в кафяво Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в кафяво  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря...

Луксозна покривка за маса от жакард в цвят капучино с кафяви цветя със зелени листа

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти кафяви цветя със зелени листа Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в кафяво и зелени листа  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за&..

Луксозна покривка за маса от испански жакард в капучино с клонки цветя в цвят брик

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти клонки цветя в брик Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти клонки цветя  в цвят брик може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечер..

Луксозна покривка за маса в бордо със сребърни орнаменти

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят бордо със сребърни орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от луксозна покривка поставена на масата. Луксозна покривка за маса в цвят бордо със сребърни орнаменти ще създаде празнична и изтънчена атмосфера във вашият дом. Луксозната покривка за маса е изработена в едноцветен плат цвят бордо със сребърни орнаменти имитиращи ко..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Лилав - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в Лилав цвят  Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в лилав цвят . Покривката се поддържа ..

Луксозна покривка за маса в  син цвят с  релефни орнаменти

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна покривка за маса в син цвят с  релефни орнаменти   Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в син цвят  с релефни орнаменти може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от жакардов плат  ..

Показва 1 до 9 от 41 (5 страници)

Луксозни покривки за маса

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи,  луксозната покривка е  перфектна идея.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки от изкуствен лен в различни цветове, подходящи както за дома така и за ресторанти. Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Луксозна покривка за маса от производител.