Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Луксозни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна покривка за маса в бордо със сребърни орнаменти

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят бордо със сребърни орнаменти Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от луксозна покривка поставена на масата. Луксозна покривка за маса в цвят бордо със сребърни орнаменти ще създаде празнична и изтънчена атмосфера във вашият дом. Луксозната покривка за маса е изработена в едноцветен плат цвят бордо със сребърни орнаменти имитиращи ко..

Луксозна покривка за маса в зелен цвят  с орнаменти  в резеда

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в зелен цвят  с нежни орнаменти в цвят резеда Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Покривка за маса е в зелен цвят, изпъстрена с орнаменти под формата на екзотични листа в цвят резеда, може да се използва, както за уютен акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря.  Покрив..

Луксозна покривка за маса в кафяв цвят  с релефни орнаменти  в стил Барок

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Луксозна покривка за маса в кафяв цвят  с изящни релефни орнаменти  стил Барок Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.  Луксозна покривка за маса в кафяв цвят с релефни орнаменти може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празничн..

Луксозна покривка за маса в цвят резеда с орнаменти  в зелено

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят  резеда с нежни орнаменти в зелено Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Покривка за маса е в цвят резеда , изпъстрена с орнаменти под формата на екзотични листа в пастелен зелен цвят, може да се използва, както за уютен акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря.  ..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бял - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в Бял цвят  Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в бял цвят . Покривката се поддържа..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят горчица. Покривката се поддържа лес..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю   Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят екрю. Покривката се поддър..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят зелен. Покривката се поддържа лесно и..

Показва 1 до 9 от 28 (4 страници)

Луксозни покривки за маса

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи,  луксозната покривка е  перфектна идея.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки от изкуствен лен в различни цветове, подходящи както за дома така и за ресторанти. Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Луксозна покривка за маса от производител.