Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Луксозни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна покривка за кръгла маса от жакард - Абстрактно ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Луксозна покривка за кръгла маса Абстрактно  Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата. Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.  Абстрактното изкуство е много силен и стилен елемент от всеки интериор. Изкуството е това, което трябва да впечатлява и да се откроява, така че нека то да вземе превес ..

Луксозна покривка за маса в златист цвят с охра орнаменти в стил Рококо

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в златист цвят  с охра орнаменти в стил Рококо Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса с изящни, нежни орнаменти в цвят охра може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от  плат ..

Луксозна покривка за маса в кафяв  цвят с цветя и орнаменти в стил Рококо

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в кафяв цвят  с  цветя и орнаменти в стил Рококо Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса с цветя и изящни, нежни орнаменти в стил Рококо може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от..

Луксозна покривка за маса в цвят Аквамарин

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят Аквамарин Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса релефна в  цвят  Аквамарин  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Предлага се в различни размери  и форми - правоъгълна, квадратна, кр..

Луксозна покривка за маса в цвят охра със златисти орнаменти в стил Рококо

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят охра със златисти орнаменти в стил Рококо Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в   цвят  охра с изящни, нежни орнаменти в златист цвят може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е ..

Луксозна покривка за маса в цвят светъл Аквамарин

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в цвят Аквамарин  Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса релефна в  цвят  Аквамарин  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Предлага се в различни размери  и форми - правоъгълна, квадрат..

Луксозна синя покривка за маса

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в син цвят   Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата. Покривка за маса в син цвят може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат софт - 100% полиестер. Платът е с голяма плътност, пада тежко ..

Луксозна покривка за кръгла маса от жакард  Импресия в розово ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Луксозна покривка за кръгла маса Имперсия в розово Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозната покривка за маса е с фон в цвят екрю с венец красиви ароматни рози - в цвят пепелно розово и блеод жълто  с нежни зелени листа.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата.&..

Луксозна покривка за кръгла маса от жакард  Пролетно ухание ф 135

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Луксозна покривка за кръгла маса Пролетно ухание Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса Пролетно ухание е изработена с десен с пролетни цветя с бели, бледо жълти и розови цветове върху екрю фон с нежни орнаменти. Изображението на цветята е толкова истинско, че сякаш усещаш уханието им. Покривката може да се използва, какт..

Показва 1 до 9 от 67 (8 страници)

Луксозни покривки за маса

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи,  луксозната покривка е  перфектна идея.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки от изкуствен лен в различни цветове, подходящи както за дома така и за ресторанти. Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Луксозна покривка за маса от производител.