Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Плат за покривки и завеси - Елис

Сравнение на продукт (0)

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Бордо

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в Бордо за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата проду..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Бял

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в Бял цвят за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата пр..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Горчица

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в цвят Горчица за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плат..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Екрю

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в цвят Екрю за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата п..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Зелен

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в Зелено за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата прод..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Канела

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в цвят канела за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Капучино

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в цвят капучино за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от пла..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Кафяв

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в кафяво за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата прод..

Плат за Пердета,  Завеси и Покривки Елис - цвят Лилав

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

Плат в лилаво за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите едноцветен плат - Елис , с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, нежен като кадифе, пада тежко и е изключително подходящ за покривки за маса и плътни завеси. Произведените от плата прод..

Показва 1 до 9 от 18 (2 страници)

Едноцвететни платове за покривки за маса и плътни завеси  100 % полиестер. Материята е плътна , наподобяваща кадифе - пада тежко и красиво. Създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.