Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове за тънки пердета / завеси

Сравнение на продукт (0)

Плат органза за тънко перде с ефектни лилави цветя

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Плат - Бяла органза с  ефектни лилави цветя  за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в перлено бял цвят изпъстрен с  ефектни лилави цветя.  Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Ширината на плата е 3,00 м. , съст..

Плат рисуван воал за тънко перде с бежови и кафяви йероглифи

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с  бежови и кафяви йероглифи за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в бял цвят, изрисуван с бежови и кафяви йероглифи. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Ширината на плата е 3,00 м. , състав 100..

Плат рисуван воал за тънко перде с оранжеви и зелени цветя, оранжев кант

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с оранжеви и зелени цветя  за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в бял цвят изпъстрен с  нежни цветя в пастелен оранжев и зелен цвят с оранжев кант. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Шири..

Плат рисуван воал за тънко перде с оранжеви маргаритки

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с  нежни листенца и оранжеви маргоритки за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в перлено бял цвят изпъстрен с  леки очертания на бели цветя и малки маргаритки в пастелен оранжев цвят. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и д..

Плат рисуван воал за тънко перде с оранжеви цветя

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с  нежни листенца и оранжеви цветя  за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в перлено бял цвят изпъстрен с  нежни листенца  и цветя в пастелен оранжев цвят. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за..

Плат органза за тънко перде с нежни орнаменти в цвят резеда

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Плат - бяла органза с  нежни орнаменти в цят резеда за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в  бял цвят изпъстрен с  нежни орнаменти в цвят резеда. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Ширината на плата е 3,00 м..

Плат рисуван воал за тънко перде с перлено бели контури на цветя с сиво-лилави листенца

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с  перлено бели контури на цветя  за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в перлено бял цвят изпъстрен с  нежни перлени  контури на цветя с сиво-лилави листенца. Лек и фееричен, платът е подходящ,..

Плат рисуван воал за тънко перде с пролетни цветя

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат - Бял рисуван воал с  разноцветни пролетни цветя  за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в  бял цвят изпъстрен  като градина с пролетни червени, жълти и лилави цветя. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Ш..

Плат рисуван воал за тънко перде в бледо зелен цвят с Арт орнаменти

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Плат -Бледо зелен рисуван воал с  Арт орнаменти за тънко перде/завеса В онлайн магазина на Калогера може да намерите Плат за изработка на тънко перде / завеса от полиестер. Платът е в бледо зелен цвят изрисуван с арт орнаменти.. Лек и фееричен, платът е подходящ, както за вашият дом, така и за хотели и други места за настаняване .  Ширината на плата е 2.90 м. , състав 100 % полиестер, ..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)

Платове за тънки пердета, завеси 

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни Едноцветни и Пъстри  десени  платове  за изработка на тънки завеси за вашият дом, ресторант, хотел или къща за гости.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете платове за тънки пердета/завеси  с оригинални детски десени с любими герои на вашето дете.

Голямо разнообразие на платове – едноцветни, пъстри, детски  и многоцветни в различни десени за тънки пердета/завеси.

Платове от вносител