Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Платове за плътни пердета/завеси и покривки

Сравнение на продукт (0)

Лилав Плат от полиестер - софт  за Пердета,  Завеси и Покривки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Плат в Лилаво за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Лилав плат - Софт, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса.  Ширината на плата е 2.80 м. , състав 100 % полиестер. Платът е с голяма плътност, пада тежко и е изключително подходящ за плътни завеси. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да..

Едноцветен плат със сребърни орнаменти от полиестер в Бордо за пердета и покривки

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Едноцветен плат със сребърни орнаменти от полиестер в бордо за пердета и покривки   В онлайн магазина на Калогера може да намерите Едноцветен плат със сребърни нишки от полиестер за пердета и покривки в  бордо. Сребъните нишки върху едноцветен фон създават фигури имитиращи кора на дърво. Лек и фееричен, платът е подходящ както за изработка на плътни завеси, така и за покривка маса ..

Плат Испанска дамаска в зелено с оранжеви клонки

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Испански жакардов плат - дамаска в зелено с оранжеви клонки за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в зелено, изпъстрен с нежни оранжеви клонки с цветчета в пастелни тонове, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е в пастелни нюанси на зелен и оранжев цвят. Продуктите, които могат да се изработят ..

Плат Испанска дамаска в зелено с оранжеви цветя

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Испански жакардов плат - дамаска в зелено с оранжеви цветя за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в зелено, изпъстрен с нежни оранжеви цветчета в пастелни тонове, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е в пастелни нюанси на зелен и оранжев цвят. Продуктите, които могат да се изработят от плата&n..

Плат Испанска дамаска в Червено и Черно с рози

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Испански жакардов плат - дамаска в Червено и Черно с рози за Пердета, Завеси и Покривки В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в червено и черно изпъстрен с контури на рози, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е двулицев и може да бъде използван по избор на клиента във варианти - червен фон и контури на рози в черно или че..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Платове за плътни пердета, завеси, покривки за маса и покривки за легло.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  платове.  Платовете  могат се използват за изработка на плътни завесипердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички и седалки на столове и шезлонги.

Голямо разнообразие на плътни платове – едноцветни, пъстри и многоцветни в различни десени.

 

Платове от вносител