Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Плат Испанска дамаска в зелено с оранжеви цветя

Плат Испанска дамаска в зелено с оранжеви цветя

Плат Испанска дамаска в зелено с оранжеви цветя

  • Производител: Испания
  • Модел: Плат - Испанска Дамаска в зелено с цветя
  • Наличност: В наличност
28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Опции

Испански жакардов плат - дамаска в зелено с оранжеви цветя за Пердета, Завеси и Покривки

В онлайн магазина на Калогера може да намерите Жакардов плат дамаска в зелено, изпъстрен с нежни оранжеви цветчета в пастелни тонове, с който можете да изработите пердета, завеси, покривки за легло или маса. Платът е в пастелни нюанси на зелен и оранжев цвят. Продуктите, които могат да се изработят от плата ще променят интериора на вашата стая и ще внесат стил и уют в дома ви.

Ширината на плата е 2.80 м. , състав памук - 36 %, полиестер - 48 % и вискоза - 16 %. Платът е с голяма плътност, пада тежко и е изключително подходящ за плътни завеси и покривка за легло. Произведените от плата продукти се поддържат лесно. Препоръчително е да се перат на 40 градуса.

Платът може се използва за пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери, карета и  калъфки за декоративни възглавнички.  

Калогера е производител на пердета, покривки за легла, покривки за маса, тишлайфери и карета, калъфки за декоративни възглавнички  и може да ги изработи по ваши размери  от Испански жакардов плат с оранжеви цветчета.

Плат от Вносител

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър