Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Интериорни луксозни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна покривка за кръгла маса от жакард  Пролетно ухание ф 135

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Луксозна покривка за кръгла маса Пролетно ухание Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса Пролетно ухание е изработена с десен с пролетни цветя с бели, бледо жълти и розови цветове върху екрю фон с нежни орнаменти. Изображението на цветята е толкова истинско, че сякаш усещаш уханието им. Покривката може да се използва, какт..

Луксозна покривка за кръгла маса от жакард Хармония ф 135

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Луксозна покривка за кръгла маса Хармония Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  Хармония е изработена с десен с цветя в различни нюанси на кафявото, от  млечен шоколад и орех до тъмно дърво и това съчетание на контрасти създава една съвършена хармония. Покривката може да се използва, както за красив..

Луксозна покривка за маса в сиво с орнаменти рози в син цвят

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в сив цвят с орнаменти рози в син цвят Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в сив цвят  с тъмно сини рози може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от жакардов плат  100 % полиес..

Луксозна покривка за маса в тъмно сив меланж

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в тъмно сиво меланж Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозната покривка за маса е в  тъмно сив преливащ се цвят с лъскав ефект, наподобяващ кожа, може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покривката е изработена от  плат 10..

Луксозна покривка за маса в цвят Охра със залатисти орнаменти

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна  покривка за маса в цвят Охра с нежни златисти орнаменти Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом. Покривката може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки з..

Луксозна покривка за маса от жакард в капучино с цветя в цвят брик

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти  цветя в брик Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в цвят брик може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Покр..

Луксозна покривка за маса от жакард в цвят капучино с кафяви цветя

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти кафяви цветя в кафяво Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в кафяво  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря...

Луксозна покривка за маса от жакард в цвят капучино с кафяви цветя със зелени листа

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти кафяви цветя със зелени листа Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти цветя  в кафяво и зелени листа  може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за&..

Луксозна покривка за маса от испански жакард в капучино с клонки цветя в цвят брик

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Луксозна покривка за маса в  цвят капучино с  орнаменти клонки цветя в брик Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата.   Луксозна покривка за маса в  цвят  капучино с  орнаменти клонки цветя  в цвят брик може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечер..

Показва 1 до 9 от 18 (2 страници)