Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни пъстри покривки от полиестер

Сравнение на продукт (0)

Покривка за маса - Цветни триъгълници в червено

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Цветни триъгълници  Модерна покривка за маса  на цветни триъгълници. Геометричните форми за миг могат да превърнат една скучна стая в стилно и модерно пространство. Покривка за маса на цветни триъгълници  ще промени интериора във вашата кухня, дневна или трапезари, ще я направи  модерна и оригинална. Покривките за маса са идеални за ежедневна употреба,..

Покривка за маса - Червено и бяло на квадрати

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса в червено и бяло на квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса в червено и бяло на квадрати ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и  ще внесе много  настроение в дома ви. Покривките за маса  са идеални за ежедневна употреба, &nbs..

Покривка за маса  на квадрати с ярки цветове

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса на квадрати с ярки цветове Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса с ярки цветове  ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Изпъстрена с зелени, жълти и червени цветове на квадрати ,Покривка за маса с ярки цветове  ще внесе много свежест и слънчево..

Покривка за маса - Винтидж зелени квадрати

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Винтидж зелени квадратни кръпки Винтидж покривка за маса  със зелени квадратни кръпки в различни десени.  Различна и оригинална, покривката е с квадратни кръпки в различни нюанси на зеленият цвят. Редуват се като пришити квадратни парчета наподобяващи дантела, каре и тъмно зелен пепит. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблес..

Покривка за маса - Винтидж сини квадрати

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Винтидж сини квадратни кръпки Винтидж покривка за маса  със сини квадратни кръпки в различни десени.  Различна и оригинална, покривката е с квадратни кръпки в различни нюанси на синият цвят. Редуват се като пришити квадратни парчета наподобяващи дантела, каре и тъмно син пепит. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. &nb..

Покривка за маса - Жълта на бели точки

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Жълта на бели точки Модерна покривка за маса  в пастелен  жълт цвят и на малки бели точки.  Покривка за маса в жълто на бели точки  ще промени интериора във вашата кухня, дневна или трапезари, ще я направи  слънчева и и ще ви накара да се усмихнете. Покривките за маса са идеални за ежедневна употреба,  лесната им поддръжка  ги прави предпочит..

Покривка за маса - Зелена на бели точки

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Зелена на бели точки Модерна покривка за маса  в пастелен  зелен цвят на малки бели точки.  Покривка за маса в зелено на бели точки  ще промени интериора във вашата кухня, дневна или трапезари, ще я направи  слънчева и и ще ви накара да се усмихнете. Покривките за маса са идеални за ежедневна употреба,  лесната им поддръжка  ги прави предпочи..

Покривка за маса - кафяви квадрати

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса кафяви квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса кафяви квадрати ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и  ще внесе много  настроение в дома ви. Покривките за маса – Кафяви квадрати са идеални за ежедневна употреба,  леснат..

Покривка за маса - Лилави квадрати 14404 V-2

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

 Покривка за маса - Лилави квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса – Лилави квадрати  ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Изпъстрена със светло и тъмно лилави квадрати, преплетени със сиви нюанси, Покривка за маса – Лилави квадрати ще..

Показва 1 до 9 от 20 (3 страници)