Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Бяла Покривка за маса от полиестер - 01

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Бяла покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от класическа бяла  покривка  поставена върху масата. Бялата  покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за мас..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и при..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и п..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят тютюнево зелен

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят тютюнево зелено Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в д..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят шоколад

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят шоколад Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и пр..

Едноцветна сива покривка за маса от изкуствен лен

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна сива покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмо..

Жълта Покривка за маса от Полиестер - 03

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта Покривка за маса от полиестер  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто от полиестерможе   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера ..

Жълта Покривка за маса от Полиестер - 04

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта покривка за маса  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто  може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покрив..

Кафява Покривка за маса от полиестер  - 18

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Кафяава  Покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Кафявата покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки ..

Показва 1 до 9 от 49 (6 страници)

Едноцветни покривки за маса

Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  за маса поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за маса са и изключително подходящи за стилен подарък.

Едноцветните покривки за маса за изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки в различни цветове и материи. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса.  Едноцветните покривки за маса могат да бъдат произведени от нас и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за маса от производител