Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Спални Комплекти Ранфорс

Сравнение на продукт (0)

Спален комплект от ранфорс - Кафяви  и бежови райета Нептун

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

 Спален Комплект от Ранфорс – кафяви и бежови райета Нептун Спалният комплект изработен от десен от преливащи се кафяви и бежови пастелни тонове в хоризонтални райета.  Подходящ за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Идеален е за изискан и стилен  подарък   Стилен спален комплект  в пастелни кафяви и бежови райета Спалният..

Спален комплект от ранфорс - Магнолия

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в нежно зелено, изпъстрен с цветовете на магнолия Нежен и красив десен, носещ в себе си свежестта и цветовете на  изумително красивото и ароматно цвете Магнолия. Бели магнолии се стелят върху нежно зелен фон, като пролетна магия. Десенът и пастелните цветове на спалното бельо  ще променят напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчево и пролетно настроение. Спал..

Спален комплект от ранфорс в зелено и лилаво - Люляци

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в нежно зелено, изпъстрен с клончета люляков цвят Нежен и красив десен, носещ в себе си свежестта и цветовете на  изумително красивото и ароматно цвете Люляк - символ на Пролетта. Клонки с лилав люляк се стелят върху нежно зелен фон, като пролетна магия. Десенът и пастелните цветове на спалното бельо  ще променят напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчев..

Спален комплект от ранфорс с полски цветя и пеперуди - Херба

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в цвят екрю с полски цветя, водни кончета  и пеперуди Изключително нежен и красив десен носещ в себе си свежестта и цветовете на полски цветя, водни кончета и пеперуди. Нежни цветя в кремаво, зелено и розово, с пърхащи около тях водни кончета и пеперуди се разтилат на нежен цвят екрю, като пролетна магия върху  Спален Комплект Херба. Десенът и пастелните цветове на спалн..

Спален комплект от ранфорс с райета в капучино,тъмно и светло сиво - Норт

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален Комплект от Ранфорс с райета в капучино,тъмно и светло сиво Модерен Спален комплект от Ранфорс в пастелни тонове. Преливащи хоризонтални райета в цвят капучино, светло и тъмно сиво създават усещане за простор, топлина и уют . Подходящ е за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Идеален е за изискан и стилен  подарък  ..

Спален комплект от ранфорс с райета в червено, черно,тъмно и светло сиво - Киото

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект от Ранфорс  в червено, черно и сиво Модерен   Спален комплект от Ранфорс  Грид  в  класически червени, черни и сиви цветове. Преливащи се тонове, фигурални хоризонтални райета създават усещане за простор, топлина и уют. Подходящ е  за стилен  подарък. Модерен Спален комплект Киото в кла..

Лилав спален комплект с шевици - Астра

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Лилав спален комплект с шевици Лилав спален комплект с  шевици – Астра  е с  орнаменти в  лилави тонове, напомнящи българска шевица. Лилавото е цветът на вдъхновението, спокойствието, магията и романтиката.  Превърнете спалнята си в приказен уют и се насладете на пълноценен сън. Спалният комплект е изработен от материя - Ранфорс -  100% естествен памук, която ..

Спален комплект  с червени сърца I Love You

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект с романтично послание I Love You Свети Валентин - Ден на любовта . На този ден двойките изразяват любовта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички и подаръци с формата на сърце. Подарете този прекрасен спален  комплект, изпъстрен с червени сърца и романтични послания, като знак на своята любов. Подходящ е и за подарък за младоженци. Комплекта е изработен от ..

Спален комплект в червено на сърца

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в червен цвят с бели сърчица Свети Валентин - Ден на любовта . На този ден двойките изразяват любовта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички и подаръци с формата на сърце. Подарете този прекрасен червен спален  комплект, изпъстрен с бели сърчица, като знак на своята любов. Подходящ е и за подарък за младоженци. Комплекта е изработен от Ранфорс - 100% естес..

Показва 1 до 9 от 41 (5 страници)

Спални комплекти от Ранфорс – едноцветни, двуцветни и многоцветни

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена.  

Голямо разнообразие на цветове и размери  на едноцветни, двуцветни и многоцветни спални комплекти от Ранфорс

Новите колекции на спални комплекти от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Богат избор от десени спално бельо от Ранфорс от производител.

Едноцветни, двуцветни и многоцветни  спални комплекти от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Спални комплекти от Ранфорс - едноцветни, двуцветни и разноцветни, различни размери Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Спални комплекти от Ранфорс от Производител