Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Спални Комплекти Ранфорс

Сравнение на продукт (0)

Спален комплект от ранфорс - Романтика в синьо

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект Романтик ав синьо Изключително нежен и стилен десен носещ в себе си свежестта и цветовете на благоуаханни оранжеви рози с нежни листенца в син цвят.  Десенът и пастелните цветове на спалното бельо ще промени напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчево и радостно настроение.  Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата ме..

Спален комплект от ранфорс - Хармония

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект Хармония   Изключително нежен и красив десен носещ в себе си свежестта и цветовете на градинските цветя. Нежни клонки цветя се разстилат върху оранжев фон, като пролетна магия върху плика на Спален Комплект Хармония. Десенът и пастелните цветове на спалното бельо ще промени напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчево и радостно настроение.  Спалният комп..

Спален комплект от ранфорс с тъмно сини и сиви райета Рио

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален Комплект от Ранфорс с небесно сини райета Скай Модерен Спален комплект от Ранфорс в пастелни тонове. Преливащи се тъмно сини и сиви цветове, в хоризонтални райета създават усещане за простор, топлина и уют . Подходящ е за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Идеален е за изискан и стилен  подарък   Модерен  спален комплект  ..

Спален комплект от ранфорс - Кафяви  и бежови райета Нептун

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

 Спален Комплект от Ранфорс – кафяви и бежови райета Нептун Спалният комплект изработен от десен от преливащи се кафяви и бежови пастелни тонове в хоризонтални райета.  Подходящ за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Идеален е за изискан и стилен  подарък   Стилен спален комплект  в пастелни кафяви и бежови райета Спалният..

Спален комплект от ранфорс - Магнолия

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в нежно зелено, изпъстрен с цветовете на магнолия Нежен и красив десен, носещ в себе си свежестта и цветовете на  изумително красивото и ароматно цвете Магнолия. Бели магнолии се стелят върху нежно зелен фон, като пролетна магия. Десенът и пастелните цветове на спалното бельо  ще променят напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчево и пролетно настроение. Спал..

Спален комплект от ранфорс в зелено и лилаво - Люляци

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в нежно зелено, изпъстрен с клончета люляков цвят Нежен и красив десен, носещ в себе си свежестта и цветовете на  изумително красивото и ароматно цвете Люляк - символ на Пролетта. Клонки с лилав люляк се стелят върху нежно зелен фон, като пролетна магия. Десенът и пастелните цветове на спалното бельо  ще променят напълно интериора на вашата спалня и ще внесе слънчев..

Спален комплект от ранфорс с полски цветя и пеперуди - Херба

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект в цвят екрю с полски цветя, водни кончета  и пеперуди Изключително нежен и красив десен носещ в себе си свежестта и цветовете на полски цветя, водни кончета и пеперуди. Нежни цветя в кремаво, зелено и розово, с пърхащи около тях водни кончета и пеперуди се разтилат на нежен цвят екрю, като пролетна магия върху  Спален Комплект Херба. Десенът и пастелните цветове на спалн..

Спален комплект от ранфорс с райета в капучино,тъмно и светло сиво - Норт

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален Комплект от Ранфорс с райета в капучино,тъмно и светло сиво Модерен Спален комплект от Ранфорс в пастелни тонове. Преливащи хоризонтални райета в цвят капучино, светло и тъмно сиво създават усещане за простор, топлина и уют . Подходящ е за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Идеален е за изискан и стилен  подарък  ..

Спален комплект от ранфорс с райета в червено, черно,тъмно и светло сиво - Киото

62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Спален комплект от Ранфорс  в червено, черно и сиво Модерен   Спален комплект от Ранфорс  Грид  в  класически червени, черни и сиви цветове. Преливащи се тонове, фигурални хоризонтални райета създават усещане за простор, топлина и уют. Подходящ е  за стилен  подарък. Модерен Спален комплект Киото в кла..

Показва 1 до 9 от 40 (5 страници)

Спални комплекти от Ранфорс – едноцветни, двуцветни и многоцветни

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена.  

Голямо разнообразие на цветове и размери  на едноцветни, двуцветни и многоцветни спални комплекти от Ранфорс

Новите колекции на спални комплекти от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Богат избор от десени спално бельо от Ранфорс от производител.

Едноцветни, двуцветни и многоцветни  спални комплекти от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Спални комплекти от Ранфорс - едноцветни, двуцветни и разноцветни, различни размери Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Спални комплекти от Ранфорс от Производител