Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Бебешки Одеяла от Испания

Сравнение на продукт (0)

Бебешко Одеяло - 549 BABY PERLA GOLD

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Бебешко одеяло внос от Испания Луксозна колекция бебешки одеяла Перла Голд. Супер меки на допир нежни към деликатната бебешка кожа. Най-добрата марка Бебешки  Одеяла  с безупречна репутация и дългогодишен опит. С гаранция за качество и дълготрайни цветове. Испанско бебешко одеяло в различни цветове за момиченца и момченца Цвят: лила,бежаво, синьо Размер: 80 х 110 см Възползвайте се ..

Бебешко одеяло GOLD 543

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Бебешко одеяло внос от Испания Бебешко Одеяло Baby Perla е произведено от дралон, специална акрилна нишка, която предава мекота и финес на одеялото. Зимно, луксозно бебешко одеяло. Изключително леко и приятно на допир! Одеялото е с красива релефна структура изобразаваща детски мотиви. Прекрасните и наситени цветове, ще добавят цветно усещане към вашия декор! Антиалергично с лесна поддръжка. Лукс..

Бебешко одеяло STER 520

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Бебешко одеяло внос от Испания Бебешкото одеяло е изработено от висококачествени нови полиестерни влакна. Супер меко на допир и  нежно към деликатната бебешка кожа. Най-добрата марка бебешки одеяла с безупречна репутация и дългогодишен опит. С гаранция за качество и дълготрайни цветове. Луксозно испанско бебешко одеяло в различни цветове - за момиченца и момченца. Възползвайте се от нашите..

Бебешко одеяло STER 665

54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

Бебешко одеяло внос от Испания Бебешкото одеяло е изработено от висококачествени нови полиестерни влакна. Супер меко на допир нежно към деликатната бебешка кожа. Бебешкото одеяло е  с детски мотиви и в нежни цветове подходящи  както за  момиченца, така и за момченца. Възползвайте се от нашите цени на Вносител. Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на ..

Бебешко одяало STER 663

54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

Бебешко одеяло- внос от Испания Бебешките одеала са изработени от висококачествени нови полиестерни влакна. Супер меки на допир нежни към деликатната бебешка кожа. Най-добрата марка завивки с безупречна репутация и дългогодишен опит. С гаранция за качество и дълготрайни цветове.   Богат избор на цветове на Бебешко Одеяло за момче и момиче Подарете топлина и комфорт на вашето бебе с пр..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Бебешки Одеяла от Испания, Бебешки Сак от Испания

За топлина, удобство и комфорт на вашето бебе в Онлайн магазина на Калогера  може да намерите Бебешки Одеяла и Бебешки сак– внос от Испания, вносител – Калогера.

Бебешкото Одеяло е с красива релефна структура изобразяваща детски мотиви. Изработено е  по технологията нетъкан текстил, обагрено с безопасни материали. Антиалергично с лесна поддръжка. Луксозно бебешко одеало.

Бебешки сак е трансформиращо се бебешко одеяло с копченца, което мигновено може да бъде превърнато в сакче. Подходящо е за изписване, за бебешкото столче или количка и е незаменим помощник през студените дни и вечери. Удобно, практично и функционално одеялце и сакче 2 в 1.

Богат избор на цветове и размери на Бебешко Одеяло и Бебешки Сак внос от Испания

Подарете топлина и комфорт на вашето бебе с продуктите за деца  изработени от „Калогера“ !

Възползвайте се от нашите цени на Вносител на бебешки одеала.