Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни Пъстри покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Покривка за маса с детски десен Мечета

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса с детски десен цветни мечета Цветна покривка с детски десен Мечета ще зарадва вашето дете и ще внесе много свежест и слънчево настроение в детската стая. Покривката е изпъстрена с розови, зелени, жълти, кафяви и лилави мечета и цветчета с същите цветове. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер. Изработва се в различни размери и форми - правоъгълна, квадратн..

Винтидж покривка за маса  в кафяво с цветни сърца

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Винтидж покривка за маса в кафяво с цветни сърца Винтиж покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса ще преобрази интериора в дома ви и ще създаде настроение, уют и комфорт във вашата кухня или трапезария. Различна и оригинална покривката е в преливащи се нюанси от бежово до кафяво, наподобяващи дървен под изпъстрен с червени, сини, зелени и охра сърца.    Винтидж покри..

Покривка за маса - Бордова Ябълка

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Бордова Ябълка Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - бордова Ябълка ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - бордова ябълка е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е изработена от..

Покривка за маса - Букет оранжеви цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с букети оранжеви цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Букет оранжеви цветя ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката е  изпъстрена със слънчени  оранжеви цветя в пастелни тонове, декорирани с нежни орнаментивърху фо..

Покривка за маса - Зелена Ябълка

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Зелена Ябълка Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Зелена  Ябълка ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - Зелена ябълка е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е ..

Покривка за маса - Лимони и маслинови клонки

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Лимони и маслинови клонки Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Лимони ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - Лимони  и маслинови клонки е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лес..

Покривка за маса - Морски фарове и компаси

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса  Морски фарове и компаси Интересна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса с морски мотиви -  морски компаси, морски фарове, лодки, раковини и морски рул ще преобрази интериора във вашата, лятна градина,  кухня или трапезария. Покривкат..

Покривка за маса - Слънчогледи

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - слънчогледи  Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и ще внесат слътчево настроение във вашия дом. Красива покривка за маса - Слънчогледи  е подходяща за ежедневна употреба, както и за специ..

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи и Лавандула ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Изпъстрена с топлината на слънчогледа, нежния лилав цвят на лавандулата и маслинови клонки, Покривка за маса - Слънчогледи и ..

Показва 1 до 9 от 42 (5 страници)

Цветни Пъстри покривки за маса

Цветна Пъстри покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете цветни покривки - пъстри  с различни  цветя, които ще внесат пролетно и слънчево настроение във вашият дом. Покривките с морски мотиви ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви! Покривките с различни форми или плодове ще преобразят интериора във вашата кухня или трапезария.

Цветните пъстри покривки за маса от 100 % полиестер са изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка, не задържат лекета, не задържат петна не е необходимо да се гладят, цветовете остават дълготрайни дори при честа обработка.  

Фирма Калогера е производител и предлага голямо разнообразие на цветни покривки за маса. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. Изработват се от различни материи и в  различни размери, както и по размери на клиента.

Цветни, пъстри покривки за  маса от производител