Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни Пъстри покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Покривка за маса - Арт в сиво на цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Стилна покривка за маса  в пастелен сив цвят с цветя Стилна покривка, поставена върху трапезна или холна  маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката е  с десен в пастелно сив цвят, артистично изпъстрена с изрисувани цветя в светли нюанси. Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специални поводи. Покривката ще внесе  стил и ..

Покривка за маса - Арт кафе в синьо

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса  Арт кафе в сини нюанси Покривка за  маса специално  за Вашето сутрешно кафе. Поставена върху трапезна, холна или градинска маса  ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката, декорирана с различни колажи с чашки за кафе, чайничета и арт кафенета в пастелни сини и капучино цветове, ще внесе усещане за мирис на кафе в д..

Покривка за маса - Ботаника

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса Ботаника Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.   Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специални поводи. Покривката ще внесе много свежест и слънчево настроение в дома ви. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер. Изработва се в различни..

Покривка за маса - Червени и бели квадрати с маслинови клонки

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с маслинови клонки на фон от червени и бели квадрати Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривката е  с десен изпъстрен с маслинови клоки в пастелни тонове върху фон от бели и червени квадрати.    Покривка за маса е подходяща за ежедневна употреба и за специ..

Покривка за маса от водоустойчив плат  - винтидж в кафяво и екрю

19.00лв. без ДДС: 19.00лв.

Винтидж Покривка за маса от водоустойчив плат в кафяво и екрю Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса  в кафяво и екрю  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол  или трапезария.  Винтидж покривката за маса   е подходяща за ежедневна употреба, както и за с..

Покривка за маса от водоустойчив плат  - розови и цикламени Цветя

19.00лв. без ДДС: 19.00лв.

Красива Покривка за маса от водоустойчив плат с цикламени и розови  Цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса с розови Цветя  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол  или трапезария. Изпъстрена е  с цветя в пастелни тонове на бледо розово и цикламено, върху фон..

Покривка за маса - Букет оранжеви цветя

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с букети оранжеви цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Букет оранжеви цветя ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката е  изпъстрена със слънчени  оранжеви цветя в пастелни тонове, декорирани с нежни орнаментивърху фо..

Покривка за маса - Морски звезди

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса  Морски звезди Интересна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса с морски мотиви -  морски звезди, раковини, мидички  и водорасли ще преобрази интериора във вашата, лятна градина,  кухня или трапезария. Покривката  ще внесе лятно н..

Покривка за маса - сини Божури

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса изпъстрена с красиви божури в синьо Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса със сини божури ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Покривката е  изпъстрена със сини цветя в пастелни тонове, нежни листенца в бежов цвят върху фон екрю.    Пок..

Показва 1 до 9 от 50 (6 страници)

Цветни Пъстри покривки за маса

Цветна Пъстри покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете цветни покривки - пъстри  с различни  цветя, които ще внесат пролетно и слънчево настроение във вашият дом. Покривките с морски мотиви ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви! Покривките с различни форми или плодове ще преобразят интериора във вашата кухня или трапезария.

Цветните пъстри покривки за маса от 100 % полиестер са изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка, не задържат лекета, не задържат петна не е необходимо да се гладят, цветовете остават дълготрайни дори при честа обработка.  

Фирма Калогера е производител и предлага голямо разнообразие на цветни покривки за маса. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. Изработват се от различни материи и в  различни размери, както и по размери на клиента.

Цветни, пъстри покривки за  маса от производител