Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Цветни покривки за маса

Цветни покривки за маса

Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт.

В онлайн магазина на Калогера може да откриете цветни покривки с различни  цветя, които ще внесат пролетно и слънчево настроение във вашият дом. Покривките с морски мотиви ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви! Покривките с различни форми или плодове ще преобразят интериора във вашата кухня или трапезария.

Цветните покривки за маса от 100 % полиестер са изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка, не задържат лекета, не задържат петна не е необходимо да се гладят, цветовете остават дълготрайни дори при честа обработка.  

Фирма Калогера е производител и предлага голямо разнообразие на цветни покривки за маса. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. Изработват се от различни материи и в  различни размери, както и по размери на клиента.

Цветни покривки за  маса от производител

Сравнение на продукт (0)

Красива Покривка за маса - Цветя

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Красива Покривка за маса - Цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса – Цветя  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол  или трапезария. Изпъстрена с цветя в пастелни тонове на бордо , зелено и екрю. Покривка за маса - Цветя ще внесе много свежест и пролетно  на..

Покривка за маса - Бордова Ябълка

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Покривка за маса - Бордова Ябълка Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - бордова Ябълка ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - бордова ябълка е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е изработена от..

Покривка за маса - Зелена Ябълка

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Покривка за маса - Зелена Ябълка Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Зелена  Ябълка ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - Зелена ябълка е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е ..

Покривка за маса - Кафяви цветя

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Покривка за маса - Кафяви цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Кафяви Цветя  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол  или трапезария. Изпъстрена с цветя в пастелни тонове на кафяво, розово и сиво Покривка за маса - Кафяви Цветя ще внесе много свежест и пролетно &n..

Покривка за маса - Лимони

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Покривка за маса - Лимони Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Лимони ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария. Красива покривка за маса - Лимони  е подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% п..

Покривка за маса - Морски Стил

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Красива покривка за маса в морски стил подходяща за ежедневна употреба, както и за специални поводи. Поддържа се лесно и е изработена от 50% памук и 50% полиестер и се предлага в следните варианти:  Вариант 1: 100x135см и елипса   Вариант 2: Ф135 . Вариант 3: 135/180см и елипса Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиен..

Покривка за маса - СИНИ РОЗИ

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Покривка за маса - Сини Рози Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса – Сини рози  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол  или трапезария. Изпъстрена с цветя в пастелни тонове на синьо,бежаво и екрю Покривка за маса - Сини рози, ще внесе много свежест и пролетно  ..

Покривка за маса - Сини цветя

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Покривка за маса - сини  Цветя Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - сини Цветя  ще преобрази интериора във вашата кухня, хол или трапезария. Изпъстрена с цветя в пастелни тонове на бордо, зелено и екрю, Покривка за маса - сини Цветя ще внесе много свежест и пролетно  на..

Покривка за маса - Слънчогледи

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Покривка за маса - слънчогледи  Цветна покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса винаги  освежава дома и придава настроение, уют и комфорт. Покривка за маса - Слънчогледи ще преобрази интериора във вашата кухня или трапезария и ще внесат слътчево настроение във вашия дом. Красива покривка за маса - Слънчогледи  е подходяща за ежедневна употреба, както и за специ..

Показва 1 до 9 от 30 (4 страници)