Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Халати за баня

Сравнение на продукт (0)

Лилав халат за баня  с качулка  от плюш

82.00лв. без ДДС: 82.00лв.

Лилав Халат за Баня от Плюш с качулка Луксозен  Лилав Халат за Баня от Плюш с качулка е изработен от плюш хавлия с грамаж 450гр/м2, 100% памук с луксозен паспел. Материята е без синтетични материали от фин памук гарантиращ максимална попиваемост. Луксозен  Лилав Халат за Баня от Плюш с качулка  е изработен с практична качулка, джоб и колан. Изключителната м..

Сив Халат за Баня с Качулка

78.00лв. без ДДС: 78.00лв.

Халат за баня с качулка в сиво Халат за баня  в сив цвят  е  изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практични качулка, колан и джоб. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност.   Подходящ е както за мъже, така и за жен..

Бордов  Халат за Баня с Качулка

78.00лв. без ДДС: 78.00лв.

Халат за баня с качулка в бордо Халат за баня  в цвят Бордо е  изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практични качулка, колан и джоб. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Бордото е цвят, който символизира страст и елегантност..

Жълт халат за баня с качулка

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

 Жълт   за баня с качулка  Плътен Жълт   Халат за Баня с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Жълт халат за баня с качулк..

Петролено-зелен халат за баня с качулка

78.00лв. без ДДС: 78.00лв.

 Петролено -зелен  за баня с качулка Луксозен Петролено -зелен  Халат за Баня с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Петролено- зелен халата за ..

Розов халат за Баня с качулка

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

Розов за баня с качулка Нежен Розов   Халат за Баня с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Фантастичен подарък за всяка дама, подходящ за плажа,..

Светло Син халат за баня с качулка

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

 Светло Син халат за баня с качулка Пухкав Светло Син халат за баня с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попивателна способност. Плътен Светло Син Халат за Баня с качулка..

Син Халат за Баня от Плюш

82.00лв. без ДДС: 82.00лв.

Син Халат за Баня от Плюш с качулка Луксозен  Син Халат за Баня от Плюш с качулка е изработен от плюш хавлия с грамаж 450гр/м2, 100% памук с луксозен паспел. Материята е без синтетични материали от фин памук гарантиращ максимална попиваемост. Луксозен  Син Халат за Баня от Плюш с качулка  е изработен с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го..

Халат за Баня с трицветно райе

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

Халат за баня с трицетво райе с качулка  Български халат за баня, подходящ за мъже и жени. Халат за баня с трицветно райе с качулка е изработен от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук, разполага с практична качулка, джоб и колан. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка и отлична попиват..

Показва 1 до 9 от 21 (3 страници)

Халати за Баня

Онлайн магазин Калогера предлага собствено производство на  халати за баня в различни цветове и  размери започващи от 0 месеца до 2XL.  

Халатите  за баня са  изработени от плътен хавлиен материал 450 гр/м2, 100% памук. Част от моделите са изработени с качулка, колан и джоб. Предлагат се и модели със шал яка. Изключителната мекота на материята ги прави нежни и приятни на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практични с лесна поддръжка и отлична попивателна способност.

Богат избор на Халати за Баня в различни цветове и размери за Мъже, Жени , Деца и Бебета.

Фантастичен подарък за всеки член от семейството, подходящи за плажа, басейна или за дома.

Халати за баня от Производител!