Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Луксозни покривки за маса Елис

Сравнение на продукт (0)

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Лилав - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в Лилав цвят  Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в лилав цвят . Покривката се поддържа ..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бял - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в Бял цвят  Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в бял цвят . Покривката се поддържа..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят горчица. Покривката се поддържа лес..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю   Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят екрю. Покривката се поддър..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят зелен. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Канела - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Канела Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят канела. Покривката се поддържа лесно..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Капучино - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят капучино Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят капучино. Покривката се поддържа л..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Кафяв - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Кафяв Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят кафяв. Покривката се поддържа лесно и..

Показва 1 до 9 от 16 (2 страници)