Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Домашни халати

Сравнение на продукт (0)

Домашен Халат - Резеда

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

ДОМАШЕН ХАЛАТ В ЦВЯТ РЕЗЕДА Пухкав и топъл  домашен халат в цвят резеда. Изработен е от  Микрофибър -100%  полиестер.    Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектното решение, когато искате..

Домашен Халат от полар - Тъмно сив

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

 Домашен халат от полар в тъмно сив цвят Домашен халат в тъмно сив цвят е произведен от  поларен плат - 100%  полиестер. Домашният халата е много мек и топъл. Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфект..

Домашен Халат от полар - Червен

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

 Домашен халат от полар в червен цвят Домашен халат в червен цвят е произведен от  поларен плат - 100%  полиестер. Домашният халата е много мек и топъл. Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектното р..

Домашен Халат - Зелен

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

ДОМАШЕН ХАЛАТ В ЦВЯТ ЗЕЛЕН Пухкав и топъл  домашен халат в цвят ЗЕЛЕН. Изработен е от  Микрофибър -100%  полиестер.    Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектното решение, когато искате д..

ДОМАШЕН ХАЛАТ - Светло Кафяв

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Домашен Халат - Светло кафяв Пухкав домашен халат в светло кафяв цвят. Изработен е от  Микрофибър -100%  полиестер Домашен халат - Светло кафяв е много топъл и пухкав. Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръ..

ДОМАШЕН ХАЛАТ - Сив меланж

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Домашен халат - Сив меланж Пухкав домашен халат в сив цвят. Изработен е от  Микрофибър -100%  полиестер.  Домашен халат - Сив меланж е много топъл и пухкав. Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектно..

Домашен Халат - цвят Горица

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

ДОМАШЕН ХАЛАТ В ЦВЯТ ГОРЧИЦА Пухкав и топъл  домашен халат в цвят горчица. Изработен е от  Микрофибър -100%  полиестер.    Домашният халат е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектното решение, когато иска..

Домашен Халат от полар - Бежов

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

 Домашен халат от   полар в бежово Домашен халат в бежов цвят е произведен от поларен фигурален релефен плат - 100%  полиестер. Домашният халата е много мек и топъл. Домашният халат   е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръж..

Домашен Халат от полар - Сив

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

 Домашен халат от полар в сиво Домашен халат в сив цвят е произведен от  поларен плат - 100%  полиестер. Домашният халата е много мек и топъл. Домашният халат   е изработен с два странични джоба и колан.   Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практичен с лесна поддръжка. Този халат е перфектното..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)

Домашни халати 

Онлайн магазин Калогера предлага собствено производство на  домашни халати  в различни цветове и размери.  Домашните халати са изработени  от Полар  - 100 % полиестер и от  Микрофибър -100%  полиестер.  Домашните халати са изработени с два странични джоба и колан. Изключителната мекота на материята ги прави нежни и приятен на допир. Съвременен дизайн и удобна кройка, практични с лесна поддръжка.

Домашният халат е перфектното решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или четете хубава книга.

 

Богат избор на  Домашни Халати в различни цветове и размери за Мъже и Жени  

Фантастичен подарък за всеки член от семейството!

Домашни халати изработени от Калогера с доказано качество на достъпни цени.

Домашни Халати от Производител!