Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

ВЪЗГЛАНИЦИ ЗА СТОЛОВЕ И ШЕЗЛОНГИ

Сравнение на продукт (0)

Възглавници за столове, шезлонги и пейки

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Калогера може да изработи  възглавници за седалки на столове, шезлонги и пейки,  по ваши размери и избор на десен! Възглавницата за стол, шезлонг или пейка  е незаменим аксесоар за наслада на хубавото време, както на закрито, така и на открито. Възглавниците се изработват от висококачествен   плат в това число  и водонепромокаем, по избор на клиента и с пълнеж  ..

Възглавница за седалка на стол

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Меките седалки ще направят всеки стол или табуретка по-удобен, а техният дизайн може да преобрази интериора на  всяка стая. Калогера изработва  възглавници за седалки на столове от висококачествен полиестерен плат, различни цветни и едноцветни десени, с връзки  и с пълнеж от дунапрен 2 см. Възглавниците за столове  се изработват  в размери 43см./40см./2 см.  Препор..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Калогера предлага да изработи за Вас възглавници за седалки на столове, шезлонги и пейки,  по ваши размери и избор на десен!

Възглавницата за стол, шезлонг или пейка  е незаменим аксесоар за наслада на хубавото време, както на закрито, така и на открито.

Възглавниците се изработват от висококачествен полиестерен плат в това число  и водонепромокаем, по избор на клиента и с пълнеж   от дунапрен / с различна дебелина/.   Възглавниците се изработват са с калъфи с цип, които могат да се свалят и перат, за да можете да поддържате свежия им вид. 

Възглавницата за стол, шезлонг или пейка  можете да поръчате след запитване от Ваша страна на посочените с сайта телефони или електронна поща   

Подарете си класа, изтънченост, финес и стил с продуктите  от произведени от Калогера!