Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Винтидж покривки за маса и карета

Сравнение на продукт (0)

Винтидж цветна / пъстра покривка за маса от водоустойчив плат с дантела -  9 десена

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Винтидж пъстра покривка за маса от водоустойчив плат  с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от водоустойчив плат и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Покривката е изработена от водоустойчив плат 50 % памук и 50 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покр..

Едноцветна винтидж покривка за маса с дантела  - 9 цвята

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Едноцветна винтидж покривка за маса с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса с  дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер  с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в ..

Винтидж покривка за маса от изкуствен лен с дантела - 7 цвята

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Винтидж покривка за маса от изкуствен лен с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Покривката е изработена от плат изкуствен лен  100 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в разли..

Винтидж покривка за маса  в кафяво с цветни сърца

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Винтидж покривка за маса в кафяво с цветни сърца Винтиж покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса ще преобрази интериора в дома ви и ще създаде настроение, уют и комфорт във вашата кухня или трапезария. Различна и оригинална покривката е в преливащи се нюанси от бежово до кафяво, наподобяващи дървен под изпъстрен с червени, сини, зелени и охра сърца.    Винтидж покри..

Каре за маса с бродерия - Бели Маргаритки

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Каре за маса  с бродерия на бели маргаритки  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритка е чистота и невинност.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса с  бели маргаритки и ще внесете много свежест,  усещане за ..

Каре за маса с бродерия - Зелени клонки с жълти цветенца

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Каре за маса  с бродерия на зелени клонки с жълти цветчета Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с бяло каре за маса с зелени клонки и и жълти цветенца и ще внесете много свежест,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви Карето е изработено от бял плат изкуствен лен - 100 % полиестер, ..

Каре за маса с бродерия - Оранжеви маргаритки и пеперуди

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Каре за маса  с бродерия на оранжеви маргаритки и пеперуди Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с бяло каре за маса с  оранжеви маргаритки и пеперуди  и ще внесете много свежест,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви Карето е изработено от бял плат изкуствен лен - 100 % п..

Каре за маса с бродерия - Рози

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Каре за маса с бродерия - Рози Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Бяло каре за маса с бродерия Розови рози  – фина бродерия от красиви  рози в розов цвят върху перлено бял фон. Свенлива и тиха, бледа или пищно цветна, дискретна или с плътен аромат, розата  се  е  превърнала в неизменен и абсолютен символ на красота и любовт..

Каре за маса с бродерия - Теменужки

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Каре за маса  с бродерия на жълти и розови теменужки Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на теменужката, символ на скромност, свенливост, символ на живота и щастието.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса с  жълти и розови теменужки и ще внесете много свежест,  усещане за спокой..

Показва 1 до 9 от 13 (2 страници)

Винтидж Покривки, Карета и Тишлайфери за маса 

Стил и красота ще създадете във вашия дом с  Винтидж  покривки за маса, карета и тишлайфери, произведени от Калогера.

Изискани модели за всеки естет и любител на красивото, с които трапезата ви ще заблести

Можете да постигнете страхотна винтидж декорация на дома си с покивка, каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Покривките, Каретата и Тишлайферите са изработени от различни материи платове - едноцветни, пъстри и цветни  и  са допълнени с красива дантела по краищата, която им придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек.

Покривките, Каретата и тишлайферите  се предлагат в различни цветове, съобразени с интериора на вашия дом.

Покривки, карета и тишлайфери от производител