Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Винтидж покривки за маса и карета

Сравнение на продукт (0)

Винтидж цветна / пъстра покривка за маса от водоустойчив плат с дантела -   8 десена

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Винтидж пъстра покривка за маса от водоустойчив плат  с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от водоустойчив плат и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Покривката е изработена от водоустойчив плат 50 % памук и 50 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покр..

Едноцветна винтидж покривка за маса Елис с дантела  - 10 цвята

24.00лв. без ДДС: 24.00лв.

Едноцветна винтидж покривка за маса с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса с  дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер  с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в ..

Винтидж покривка за маса от изкуствен лен с дантела

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Винтидж покривка за маса от изкуствен лен с дантела Стил и красота ще създаде тази Винтидж  покривка за маса  от изкуствен лен и нежна дантела, във вашия дом. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблести. Покривката е изработена от плат изкуствен лен  100 % полиестер и с красива дантела по краищата си.  Покривката се предлага в разли..

Винтидж покривка за маса  в кафяво с цветни сърца

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Винтидж покривка за маса в кафяво с цветни сърца Винтиж покривка, поставена върху трапезна, холна или градинска маса ще преобрази интериора в дома ви и ще създаде настроение, уют и комфорт във вашата кухня или трапезария. Различна и оригинална покривката е в преливащи се нюанси от бежово до кафяво, наподобяващи дървен под изпъстрен с червени, сини, зелени и охра сърца.    Винтидж покри..

ПОКРИВКА ЗА МАСА ЛОНДОН

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

ПОКРИВКА  ЗА МАСА – Лондон Ефектна Покривка за маса – Лондон  е изработена от плат памук/полиестер, което я прави изключително лесна за поддържка и употреба. Изпъстрена   най- отличителните забележителности на Англия - червени автобуси, сгради, английското знаме и надписи Лондон в сини и червени цветове. Десенът е подходящ, както за вашият дом, така и за ресторанти..

Покривка за маса - Винтидж зелени квадрати

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка за маса - Винтидж зелени квадратни кръпки Винтидж покривка за маса  със зелени квадратни кръпки в различни десени.  Различна и оригинална, покривката е с квадратни кръпки в различни нюанси на зеленият цвят. Редуват се като пришити квадратни парчета наподобяващи дантела, каре и тъмно зелен пепит. Изискан модел за всеки естет и любител на красивото, с който трапезата ви ще заблес..

Каре за маса с бродерия - Лилава теменужка

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

  Каре за маса с бродерия Лилава Теменужка Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Карето е с бродерия букетчета Лилава теменужка  върху фон от  ПЕРЛЕНО бял фон.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с каре за маса с бродерия Лилава теменужка  и ще внесете много свежест,  усещане за с..

Каре за маса с бродерия - Зелено с Бели Маргаритки

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Каре за маса  с бродерия в зелен цвят на бели маргаритки  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритка е чистота и невинност.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса в зелен цвят с  бели маргаритки и ще внесете много ..

Каре за маса с бродерия - Есенни листа 5026

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Каре за маса  с бродерия с есенни листа Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.   Добавете едно луксозно докосване към вашата масата с каре за маса с бродерия на есенни листа и ще внесете много свежест,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви Карето е изработено от бял плат изкуствен лен - 100 % полиестер с кант в натурано бежов цвят и цветна ..

Показва 1 до 9 от 11 (2 страници)

Винтидж Покривки, Карета и Тишлайфери за маса 

Стил и красота ще създадете във вашия дом с  Винтидж  покривки за маса, карета и тишлайфери, произведени от Калогера.

Изискани модели за всеки естет и любител на красивото, с които трапезата ви ще заблести

Можете да постигнете страхотна винтидж декорация на дома си с покивка, каре или тишлайфер за маса, декориран с дантела. Покривките, Каретата и Тишлайферите са изработени от различни материи платове - едноцветни, пъстри и цветни  и  са допълнени с красива дантела по краищата, която им придава уникалност и разкош. Изчистената линия придава елегантност с нежен романтичен завършек.

Покривките, Каретата и тишлайферите  се предлагат в различни цветове, съобразени с интериора на вашия дом.

Покривки, карета и тишлайфери от производител